2021. január 20.
Magyar English Deutsch
 
studio d A1 Interaktive Tafelbilder – studio d A1 interaktív táblaképek (MX-373)

A studio d tankönyvcsalád kiegészítő DVD-anyaga mintegy 180 interaktív, kivetíthető táblaképet tartalmaz, amely minden interaktív táblával kompatibilis, de projektor használatával is megjeleníthető. A táblaképek segítik az elmélyítő és többcsatornás tanulási folyamatot és kitűnő kiegészítőként szolgálnak a Kurs- und Übungsbuch anyagához. Fotók, illusztrációk, videójelenetek és animációk segítik a vizuális tanulást. A beépített hanganyag segítségével – kép-hang összekapcsolásával – a hallásértés is gyakoroltatható. Speciális gyakorlatokkal fejleszthetőek a nyelvhasználat automatizált elemei is, gördülékeny és játékos formában. A szoftver könnyen kezelhető, használata során több különböző funkció áll rendelkezésre: írás, kijelölés, törlés, radírozás. Az interaktív táblaképek használatával tanulóit könnyedén motiválhatja a német nyelv tanulására és tanóráit változatosan, innovatív feladatokkal kiegészítve tarthatja meg. Az alábbi linket böngészőjébe bemásolva letöltheti a kiadvány demo videóját:
http://www.cornelsen.de/studio_d/1.c.2824386.de

Ár: 8 900,- Ft
Kedvezményes ár: 8 010,- Ft

Modern és innovatív szótárak: naprakész szókinccsel. Elsősorban magyar anyanyelvű felhasználóknak.

Válogassatok az érettségire és nyelvvizsgára felkészítő köteteink közül! Számos kiadványt találhattok, melyek segítségetekre lesznek a gyakorlásban, a tudásotok elmélyítésében.

Útiszótáraink hasznos útitársai lehetnek a világ bármely országában. Az útikönyvek leírásaival előre megtervezheti a kirándulások útvonalait, illetve a városnézést.

Kellemes és hasznos elfoglaltságot kínálnak a külföldön már nagy sikert aratott regények. Az olvasás megszerettetésére, a szabadidő izgalmas eltöltésére kínáljuk sorozatunkat.

Kreatív, kézügyességet fejlesztő hobbikönyvek széles választékát kínáljuk. Lelje örömét egy-egy vidám figura, ékszer vagy kép létrehozásában!

Naptáraink megkönnyítik az iskolai adminisztrációt, illetve átláthatóvá teszik mindennapi teendőit.

A GOP-2.2.1-09/1-2009-0361 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben

A DAOP-1.1.1/E-10-2010-0090 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben