2021. január 17.
Magyar English Deutsch
 
Matematika 11. osztály középszint (MX-267)
Ábrahám Gábor, Dr. Kosztolányiné Nagy Erzsébet, Tóth Julianna

A tantermen kívüli, digitális munkarendre való tekintettel a Maxim Könyvkiadó ingyenesen letölthetővé tette a kiadványt! Kattintson ide: Letöltés

Az alábbi linken pedig letölthető a tankönyvhöz készült digitális tananyag programja:
Matematika 11. – középszint – Út a tudáshoz tankönyvhöz készült digitális tananyag

 

Tankönyvünk a NAT, a kerettantervek és az érettségi követelményrendszer alapján, az érettségi vizsgák tapasztalatainak figyelembevételével készült.
A könyv szerves folytatása a korábban megjelent 9. és 10. osztályos tankönyveinknek, folytatja a tiszta fogalomrendszer kiépítését. Szakmailag igényes, könnyed stílusú, formájában és tartalmában is színes tankönyvünk számtalan példát hoz a könnyebb megértés, az alkalmazás elősegítésére a társtudományokból és a mindennapok világából. Így alkalmas arra, hogy a matematika iránt kevésbé érdeklődő diákok is élvezettel és sikeresen tanuljanak belőle.
11. osztálytól kezdődően a tankönyvcsalád a tanítási gyakorlatnak megfelelően alternatívát kínál a középszinten és az emelt szinten érettségizők számára. Az emelt szintű tankönyv nem kiegészítése a 11.-es és 12.-es könyvnek, amelyek csak a középszintű érettségire készítenek fel, hanem egyedülálló módon egy kötetben tartalmazza az összes olyan ismeretet, amely az emelt szintű érettségin elvárható.
A "Letöltések" menüpont alatt letölthetőek a feladatok végeredményei, tanmenetek és bemutatóoldalak.

ISBN: 9789639489738
Oldalszám: 216
Méret: B/5
Ár: 1 580,- Ft
Kedvezményes ár: 1 422,- Ft

Modern és innovatív szótárak: naprakész szókinccsel. Elsősorban magyar anyanyelvű felhasználóknak.

Válogassatok az érettségire és nyelvvizsgára felkészítő köteteink közül! Számos kiadványt találhattok, melyek segítségetekre lesznek a gyakorlásban, a tudásotok elmélyítésében.

Útiszótáraink hasznos útitársai lehetnek a világ bármely országában. Az útikönyvek leírásaival előre megtervezheti a kirándulások útvonalait, illetve a városnézést.

Kellemes és hasznos elfoglaltságot kínálnak a külföldön már nagy sikert aratott regények. Az olvasás megszerettetésére, a szabadidő izgalmas eltöltésére kínáljuk sorozatunkat.

Kreatív, kézügyességet fejlesztő hobbikönyvek széles választékát kínáljuk. Lelje örömét egy-egy vidám figura, ékszer vagy kép létrehozásában!

Naptáraink megkönnyítik az iskolai adminisztrációt, illetve átláthatóvá teszik mindennapi teendőit.

A GOP-2.2.1-09/1-2009-0361 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben

A DAOP-1.1.1/E-10-2010-0090 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben