2021. január 17.
Magyar English Deutsch
 
Matematika 10. osztály (MX-265)
Ábrahám Gábor, Dr. Kosztolányiné Nagy Erzsébet, Tóth Julianna

A tantermen kívüli, digitális munkarendre való tekintettel a Maxim Könyvkiadó ingyenesen letölthetővé tette a kiadványt! Kattintson ide: Letöltés

 

Tankönyvünk a NAT, a kerettantervek és az érettségi követelményrendszer alapján, az érettségi vizsgák tapasztalatinak figyelembevételével készült.
A matematika önálló tudomány. A matematikai modellek, a matematikai általánosítások nélkül azonban ma már egyetlen tudomány sem létezhet. Az egyes tudományterületek fejlődése mindig is igényelte, segítette a matematika fejlődését. Tehát a matematika az összes egyéb tudománnyal kölcsönhatásban fejlődött, fejlődik napjainkban is.
Szakmailag igényes, könnyed stílusú, formájában és tartalmában is színes tankönyvünk ennek megfelelően tiszteletben tartja a matematika önállóságát, tiszta fogalomrendszert épít ki. Számtalan példát hoz azonban a könnyebb megértés, alkalmazás elősegítésére a társtudományokból és a mindennapok világából is. Így alkalmas arra, hogy a matematika iránt kevésbé érdeklődő fiatalok és a legmotiváltabb, matematikából majd továbbtanulni szándékozó diákok is élvezettel és sikeresen tanuljanak belőle.

11. osztálytól kezdődően a tankönyvcsalád a tanítási gyakorlatnak megfelelően alternatívát kínál a középszinten és az emelt szinten érettségizők számára. Az emelt szintű tankönyv nem kiegészítése a 11.-es és 12.-es könyveknek, amelyek csak a középszintű érettségire készítenek fel, hanem egyedülálló módon egy kötetben tartalmazza az összes olyan ismeretet, amely az emelt szintű érettségin elvárható.

A "Letöltések" menüpont alatt letölthetőek a feladatok végeredményei, tanmenetek és bemutatóoldalak.

ISBN: 9789632611372
Oldalszám: 256
Méret: B/5
Ár: 1 580,- Ft
Kedvezményes ár: 1 422,- Ft

Modern és innovatív szótárak: naprakész szókinccsel. Elsősorban magyar anyanyelvű felhasználóknak.

Válogassatok az érettségire és nyelvvizsgára felkészítő köteteink közül! Számos kiadványt találhattok, melyek segítségetekre lesznek a gyakorlásban, a tudásotok elmélyítésében.

Útiszótáraink hasznos útitársai lehetnek a világ bármely országában. Az útikönyvek leírásaival előre megtervezheti a kirándulások útvonalait, illetve a városnézést.

Kellemes és hasznos elfoglaltságot kínálnak a külföldön már nagy sikert aratott regények. Az olvasás megszerettetésére, a szabadidő izgalmas eltöltésére kínáljuk sorozatunkat.

Kreatív, kézügyességet fejlesztő hobbikönyvek széles választékát kínáljuk. Lelje örömét egy-egy vidám figura, ékszer vagy kép létrehozásában!

Naptáraink megkönnyítik az iskolai adminisztrációt, illetve átláthatóvá teszik mindennapi teendőit.

A GOP-2.2.1-09/1-2009-0361 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben

A DAOP-1.1.1/E-10-2010-0090 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben