2021. április 23.
Magyar English Deutsch
 
Magyar nyelv 9. osztály (Tankönyv és munkafüzet) (MX-342)
Dr. Oláh Tibor, Péter Orsolya

Elsőként Önöknek, a tankönyveinket használó pedagógusoknak szeretnénk bejelenteni, hogy értékes visszajelzéseik alapján, a NAT 2012 és a 4-, 6- és 8-osztályos gimnáziumi, illetve a szakközépiskolai kerettantervek elvárásainak megfelelően, az elmúlt egy év során végzett fejlesztőmunkánk eredményeként megszületett új középiskolai magyar nyelv tankönyvcsaládunk, a Mindennapok tudománya, amely munka alapjául a népszerű Út a tudáshoz magyar nyelv tankönyvcsalád szolgált. Új szemléletű kiadványainkban szeretnénk megmutatni, hogy a nyelvtan nem a szabályok megtanulásáról szól, hanem a szövegértés fejlesztése, az íráskészség alakítása és anyanyelvünk pontos elsajátítása révén a mindennapi életben is fontos szerepet játszik. Ennek a tudásnak, készségnek az elsajátításában segítenek a tartós használatra alkalmas külön kötetben megjelenő tankönyvek és a munkafüzetek áttekinthető leckéi. A tankönyv a hagyományos ismeretek és azok sokrétű gyakorlati elmélyítése mellett a legmodernebb nyelvhasználati és kommunikációs jelenségekről szerezhető ismereteket is tartalmazza. A munkafüzet számos érdekes, a szociális és a digitális kompetenciát is fejlesztő feladat révén segíti a tankönyvi anyagok gyakorlását, elmélyítését.

A sorozat nyitóköteteinek (Magyar nyelv 9. tankönyv MX-745, illetve Magyar nyelv 9. munkafüzet MX-746) szerzői Dr. Oláh Tibor és Péter Orsolya. A tankönyv nagyalakú (A/4, 112 oldal), keménytáblás, tartós kivitelű, a leckék egy-egy oldalpáron helyezkednek el. A munkafüzet (B/5, 180 oldal) cérnafűzött, ragasztott kivitelű, a leckék két-két oldalpáron helyezkednek el. Számos nagyméretű, jól áttekinthető fotó, ábra és rajz segíti a megértést. Örömmel értesítjük Önöket, hogy a 9.-es tankönyv a sikeres akkreditáció után már elérhető a tankönyvjegyzéken keménytáblás, tartós kivitelben (MX-745/T) és puha kötésben is (MX-745), a tankönyvhöz tartozó munkafüzet MX-746 kiadói kódon érhető el a jegyzéken.

A Mindennapok tudománya nyitókötethez átdolgozott és kibővített digitális tananyagot kínálunk 2013 szeptemberétől.

 

 

A „letöltések” menüpont alatt a Mindennapok tudománya tankönyv, munkafüzet nyitókötetek mintaoldalait és tartalomjegyzékét is elérhetik.

A Mindennapok tudománya új nyitó köteteit az alábbi linkre kattintva érhetik el:
Magyar nyelv 9. tankönyv (Mindennapok tudománya)
Magyar nyelv 9. munkafüzet (Mindennapok tudománya)

 

ISBN: 9789639489998
Oldalszám: 208
Méret: B/5
Ár: 1 380,- Ft
Kedvezményes ár: 1 242,- Ft

Modern és innovatív szótárak: naprakész szókinccsel. Elsősorban magyar anyanyelvű felhasználóknak.

Válogassatok az érettségire és nyelvvizsgára felkészítő köteteink közül! Számos kiadványt találhattok, melyek segítségetekre lesznek a gyakorlásban, a tudásotok elmélyítésében.

Útiszótáraink hasznos útitársai lehetnek a világ bármely országában. Az útikönyvek leírásaival előre megtervezheti a kirándulások útvonalait, illetve a városnézést.

Kellemes és hasznos elfoglaltságot kínálnak a külföldön már nagy sikert aratott regények. Az olvasás megszerettetésére, a szabadidő izgalmas eltöltésére kínáljuk sorozatunkat.

Kreatív, kézügyességet fejlesztő hobbikönyvek széles választékát kínáljuk. Lelje örömét egy-egy vidám figura, ékszer vagy kép létrehozásában!

Naptáraink megkönnyítik az iskolai adminisztrációt, illetve átláthatóvá teszik mindennapi teendőit.

A GOP-2.2.1-09/1-2009-0361 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben

A DAOP-1.1.1/E-10-2010-0090 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben