2019. Október 18.
Magyar English Deutsch
 
Deutsch international 3. Tankönyv (MX-166)
Jürgen Weigmann, Karl Heinz Bieler, Dr. Müller József, Sylvie Schenk

A Deutsch international harmadik kötete már a középszintű érettségi és az egynyelvű nyelvvizsga célegyenesébe vezeti a tanulókat, épp ezért a korábbiaknál hangsúlyosabban a két vizsgafajta témáira koncentrál: média, szolgáltatások, iskola és képzés, lakás, élet a városban és vidéken, ember és technika, Európa stb. – csak hogy a legfontosabbak közül válogassunk. A tankönyv összeállítása biztosítja a vizsgán való garantált megfelelést, és nem utolsó sorban a Deutsch internationaltól már megszokott élményszerű, logikusan felépített és felhasználóbarát tananyagot. A harmadik kötet a középiskolás tananyag eredményes befejezésének záloga, a B1 nyelvi szint elvárásainak teljesítését teszi lehetővé. A 3. rész elemei (tankönyv, munkafüzet, felmérő füzet, tanári kézikönyv és cd csomag). Tanmenet a "Letöltések" menüpont alatt érhető el.

ISBN: 9789639489691
Oldalszám: 134
Méret: A/4
Ár: 1 780,- Ft
Kedvezményes ár: 1 602,- Ft

Válogassatok az érettségire és nyelvvizsgára felkészítő köteteink közül! Számos kiadványt találhattok, melyek segítségetekre lesznek a gyakorlásban, a tudásotok elmélyítésében.

Modern és innovatív szótárak: naprakész szókinccsel. Elsősorban magyar anyanyelvű felhasználóknak.

Útiszótáraink hasznos útitársai lehetnek a világ bármely országában. Az útikönyvek leírásaival előre megtervezheti a kirándulások útvonalait, illetve a városnézést.

Kellemes és hasznos elfoglaltságot kínálnak a külföldön már nagy sikert aratott regények. Az olvasás megszerettetésére, a szabadidő izgalmas eltöltésére kínáljuk sorozatunkat.

Kreatív, kézügyességet fejlesztő hobbikönyvek széles választékát kínáljuk. Lelje örömét egy-egy vidám figura, ékszer vagy kép létrehozásában!

Naptáraink megkönnyítik az iskolai adminisztrációt, illetve átláthatóvá teszik mindennapi teendőit.

A GOP-2.2.1-09/1-2009-0361 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben

A DAOP-1.1.1/E-10-2010-0090 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben