2019. Október 18.
Magyar English Deutsch
 
Deutsch international 3. Munkafüzet (MX-167)
Jürgen Weigmann, Dr. Müller József, Sominé Hrebik Olga

A munkafüzet a tankönyv és a leckék felépítését követi, így használata a tanár és a diák számára is egyszerű. A tananyag rögzítésére nyelvtani feladatokat és a szókincs elsajátítását, majd felhasználását ösztönző gyakorlatokat tartalmaz. A változatos kínálat a klasszikus feladattípusok mellett páros és csoportos munkákat is tartalmaz, amelyek megoldásakor a tanulók egyre fejlődő kommunikációs készségüket bizonyíthatják. A hétköznapok kihívásait tükröző feladatok erős motiváló erővel bírnak, így a munkafüzet használata az élményszerű tanulás előnyeit adja a nyelvtanulóknak. A magyarországi átdolgozásnak köszönhetően a feladatutasítások magyar nyelven is olvashatóak a kötet végén, ahol a nyelvtanulást könnyítő kétnyelvű szószedet is található. A szószedet minden szót és kifejezést példamondattal magyaráz, a tananyag szókincsét pedig leckénként csoportosítja.

ISBN: 9789639489707
Oldalszám: 134
Méret: A/4
Ár: 1 480,- Ft
Kedvezményes ár: 1 332,- Ft

Válogassatok az érettségire és nyelvvizsgára felkészítő köteteink közül! Számos kiadványt találhattok, melyek segítségetekre lesznek a gyakorlásban, a tudásotok elmélyítésében.

Modern és innovatív szótárak: naprakész szókinccsel. Elsősorban magyar anyanyelvű felhasználóknak.

Útiszótáraink hasznos útitársai lehetnek a világ bármely országában. Az útikönyvek leírásaival előre megtervezheti a kirándulások útvonalait, illetve a városnézést.

Kellemes és hasznos elfoglaltságot kínálnak a külföldön már nagy sikert aratott regények. Az olvasás megszerettetésére, a szabadidő izgalmas eltöltésére kínáljuk sorozatunkat.

Kreatív, kézügyességet fejlesztő hobbikönyvek széles választékát kínáljuk. Lelje örömét egy-egy vidám figura, ékszer vagy kép létrehozásában!

Naptáraink megkönnyítik az iskolai adminisztrációt, illetve átláthatóvá teszik mindennapi teendőit.

A GOP-2.2.1-09/1-2009-0361 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben

A DAOP-1.1.1/E-10-2010-0090 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben