2019. Október 18.
Magyar English Deutsch
 
Deutsch international 2. Tankönyv (MX-148)
Jürgen Weigmann, Karl Heinz Bieler, Dr. Kászony Rózsa, Dr. Müller József, Sylvie Schenk

A kötetünk szereplői egy csapat berlini tizenéves és egy francia cserediáklány. Találkozásuk apropója a Love Parade, a berlini óriási techno-party, ahol a világ minden tájáról származó fiatalok táncolnak és ünnepelnek. De egy ilyen hatalmas fesztivál vitás téma: a kereskedelem vagy a politika demonstrációja? A béke vagy a hulladék ünnepe? Átlagos fiatalok vagy különcök a résztvevői? Közben családi ügyekben is folyik a vita: zsebpénz, ízlés, bizonyítvány, félreértések a tizenévesek és a szülők között stb. Más fontos kérdések is előkerülnek: Hol töltsem a nyári gyakorlatot? Mi jön inkább be: kisportolt alak vagy megnyerő mosoly? Milyen lesz a jövőnk? Milyen a hozzáállásom az idegen kultúrákhoz? Ahogy az előző kötetnél már megszokhattuk, a Deutsch inernational tananyaga olyan eseményekkel és kérdésekkel együtt kerül a fiatalok elé, ami az ő mindenapjaikat is érinti. A második kötet különlegessége, hogy a nyelvi készségek és nyelvtani ismeretek fejlesztése mellett hangsúlyosan vállalja azt a feladatot, hogy tizenéves tanulóit német nyelvterületen kalauzolja és kulturális ismereteket közvetítsen. Szereplőink elutaznak Ausztriába, Svájcba, tanulmányutakon felkeresnek zeneszerzőket, írókat, festőket és kabaréművészeket (például: Richard Strauss-t, Erich Friedet, August Macke-ot és Loriot-t). A tankönyvcsalád bevált és módszertanilag igazolt felépítése a második kötetben is biztosítja a logikus és átgondolt haladást. A 2. rész elemei (tankönyv, munkafüzet, felmérő füzet, tanári kézikönyv, cd).

ISBN: 9789639489646
Oldalszám: 148
Méret: A/4
Ár: 1 780,- Ft
Kedvezményes ár: 1 602,- Ft

Válogassatok az érettségire és nyelvvizsgára felkészítő köteteink közül! Számos kiadványt találhattok, melyek segítségetekre lesznek a gyakorlásban, a tudásotok elmélyítésében.

Modern és innovatív szótárak: naprakész szókinccsel. Elsősorban magyar anyanyelvű felhasználóknak.

Útiszótáraink hasznos útitársai lehetnek a világ bármely országában. Az útikönyvek leírásaival előre megtervezheti a kirándulások útvonalait, illetve a városnézést.

Kellemes és hasznos elfoglaltságot kínálnak a külföldön már nagy sikert aratott regények. Az olvasás megszerettetésére, a szabadidő izgalmas eltöltésére kínáljuk sorozatunkat.

Kreatív, kézügyességet fejlesztő hobbikönyvek széles választékát kínáljuk. Lelje örömét egy-egy vidám figura, ékszer vagy kép létrehozásában!

Naptáraink megkönnyítik az iskolai adminisztrációt, illetve átláthatóvá teszik mindennapi teendőit.

A GOP-2.2.1-09/1-2009-0361 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben

A DAOP-1.1.1/E-10-2010-0090 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben