2020. szeptember 21.
Magyar English Deutsch
 
Deutsch International 2. felmérőfüzet (MX-151)
Françiose Laspeyres, Jürgen Weigmann, Sóti Ildikó

Egy nagyon pontosan összeállított felmérő füzetet adunk a Deutsch internationalt használó tanárok kezébe. A felmérő füzet minden egyes tanított leckéhez kapcsolódóan egy felmérő feladatcsomagot állít össze, amelynek segítségével képet kaphatunk a diákok aktuális tudásáról, az elsajátított ismeretek mélységéről. A felmérő füzet feladatai hozzásegíthetnek a tanított ismeretek elmélyítéséhez, illetve azok gyakoroltatásához is.

ISBN: 9799639489669
Oldalszám: 48
Méret: A/4
Ár: 1 680,- Ft
Kedvezményes ár: 1 512,- Ft

Modern és innovatív szótárak: naprakész szókinccsel. Elsősorban magyar anyanyelvű felhasználóknak.

Válogassatok az érettségire és nyelvvizsgára felkészítő köteteink közül! Számos kiadványt találhattok, melyek segítségetekre lesznek a gyakorlásban, a tudásotok elmélyítésében.

Útiszótáraink hasznos útitársai lehetnek a világ bármely országában. Az útikönyvek leírásaival előre megtervezheti a kirándulások útvonalait, illetve a városnézést.

Kellemes és hasznos elfoglaltságot kínálnak a külföldön már nagy sikert aratott regények. Az olvasás megszerettetésére, a szabadidő izgalmas eltöltésére kínáljuk sorozatunkat.

Kreatív, kézügyességet fejlesztő hobbikönyvek széles választékát kínáljuk. Lelje örömét egy-egy vidám figura, ékszer vagy kép létrehozásában!

Naptáraink megkönnyítik az iskolai adminisztrációt, illetve átláthatóvá teszik mindennapi teendőit.

A GOP-2.2.1-09/1-2009-0361 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben

A DAOP-1.1.1/E-10-2010-0090 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben