2021. március 07.
Magyar English Deutsch
 
Maradj otthon a p*csába, és színezz (MX-1551)

Lehet, hogy te falak közé vagy zárva, de a kreativitásod nincs!
Ha úgy érzed, hogy túl sok a vírusból és a rosszkedvből, csak hagyd, hogy a színek kavalkádja szebbé tegye a napodat! Színezd ki ezeket a csodálatos alkotásokat, megmentve vele az emberiséget és az épelméjűséged! Amikor már túl nagy a kísértés, hogy kimenj, és végre találkozz másokkal, inkább csak moss még egyszer a kezet, térj vissza a kreatív kis barlangodba, és színezd ki a sz*rt is ezekből az illusztrációkból! Bár a szeretteinktől most pár lépés távolságot kell tartanunk, de a képzeleted és te sokkal közelebb kerülhettek egymáshoz. Hagyd, hogy ragyogjon belőled a közösségi távolságtartás, és mutasd meg a benned élő introvertáltat a Maradj otthon a p*csába, és színezz! segítségével!
• Laposítsd a görbét és dobd fel a hangulatodat több mint 35 stresszlevezető illusztrációval!
• Fertőtlenítsd a színes ceruzáidat és zselés tollaidat, majd kezdj bele a színezésbe!
• Vedd ki a részed, és – ha már máshoz nem is lehet most – kerülj közel a művészethez!
 

Borító: puhatáblás, ragasztókötött
Oldalszám: 80
ISBN: 9789634993483
Ár: 1 999,- Ft
Kedvezményes ár: 1 639,- Ft

Modern és innovatív szótárak: naprakész szókinccsel. Elsősorban magyar anyanyelvű felhasználóknak.

Válogassatok az érettségire és nyelvvizsgára felkészítő köteteink közül! Számos kiadványt találhattok, melyek segítségetekre lesznek a gyakorlásban, a tudásotok elmélyítésében.

Útiszótáraink hasznos útitársai lehetnek a világ bármely országában. Az útikönyvek leírásaival előre megtervezheti a kirándulások útvonalait, illetve a városnézést.

Kellemes és hasznos elfoglaltságot kínálnak a külföldön már nagy sikert aratott regények. Az olvasás megszerettetésére, a szabadidő izgalmas eltöltésére kínáljuk sorozatunkat.

Kreatív, kézügyességet fejlesztő hobbikönyvek széles választékát kínáljuk. Lelje örömét egy-egy vidám figura, ékszer vagy kép létrehozásában!

Naptáraink megkönnyítik az iskolai adminisztrációt, illetve átláthatóvá teszik mindennapi teendőit.

A GOP-2.2.1-09/1-2009-0361 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben

A DAOP-1.1.1/E-10-2010-0090 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben