2020. január 22.
Magyar English Deutsch
 
Believe Me - Játssz velem! (MX-1089)
J.P. Delaney

A The Girl Before – A lány a múltból írójának fordulatokkal teli lélektani thrillerében egy fiatal színésznő kettős játékot játszik egy gyilkossági nyomozásban.
Claire Wright mindenre elszánt. Egy angol lány, aki New Yorkban tanul színjátszást, és nincsen zöldkártyája, de elfogadja az egyetlen állást, amelyet kaphat: beáll külsősnek egy válóperes ügyvédi irodához, ahol azt a feladatot kapja, hogy hotelek bárjaiban játssza a könnyűvérű nőcskét, hogy csapdába csalhassa a kikapós férjeket. Ám a játék egyszer csak komolyra fordul.
Amikor az egyik célszemély gyanúsítottja lesz egy gyilkosságnak, a rendőrség ráveszi Claire-t, hogy drámai tehetségét bedobva csalogassa ki a férfiból a vallomást. Claire az első perctől kételkedik saját szerepében. Valóban gyilkos Patrick Fogler? Vagy sokkal több van ebben a csapdában annál, amit neki mondtak? A lánynak hamarosan rá kell jönnie, hogy élete legveszélyesebb szerepét osztották rá.

,,Lélegzetelállító... garantált szórakozás a bestsellerlistás J.P. Delaney-tól azoknak
az olvasóknak, akiknek tetszett A. J. Finn Nő az ablakban-jának paranoiája, vagy
Paula Hawkins A lány a vonaton-jának narrációja."
Library Journal

,,Nagyon élvezetes könyv. Körmönfont, izgalmas olvasmány."
Sabine Durrant, a Lie with me szerzője ,,Hullámvasút, amelyre megéri felülni."
Publishers Weekly

,,Lenyűgöző olvasmány, amely átírja a megbízhatatlan narrátor fogalmát. Egy
gazdag, árnyalt, elegáns parafrázis a Holtodiglan témájára."
Booklist

,,Ütős, elegáns lélektani thriller."
Good Housekeeping

,,Egy sötét, kísérteties thriller... Mesterien ábrázolja az érzelmek ellentmondásos
természetét. Sosem lehet tudni, hogy mi várható."
Daily Mail
 

Fordította: Sóvágó Katalin
Borító: füles, kartonált
Oldalszám: 382
ISBN: 9789634990345
Sorozatnév: Dream válogatás
Ár: 3 499,- Ft
Kedvezményes ár: 2 869,- Ft

Válogassatok az érettségire és nyelvvizsgára felkészítő köteteink közül! Számos kiadványt találhattok, melyek segítségetekre lesznek a gyakorlásban, a tudásotok elmélyítésében.

Modern és innovatív szótárak: naprakész szókinccsel. Elsősorban magyar anyanyelvű felhasználóknak.

Útiszótáraink hasznos útitársai lehetnek a világ bármely országában. Az útikönyvek leírásaival előre megtervezheti a kirándulások útvonalait, illetve a városnézést.

Kellemes és hasznos elfoglaltságot kínálnak a külföldön már nagy sikert aratott regények. Az olvasás megszerettetésére, a szabadidő izgalmas eltöltésére kínáljuk sorozatunkat.

Kreatív, kézügyességet fejlesztő hobbikönyvek széles választékát kínáljuk. Lelje örömét egy-egy vidám figura, ékszer vagy kép létrehozásában!

Naptáraink megkönnyítik az iskolai adminisztrációt, illetve átláthatóvá teszik mindennapi teendőit.

A GOP-2.2.1-09/1-2009-0361 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben

A DAOP-1.1.1/E-10-2010-0090 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben