2020. szeptember 19.
Magyar English Deutsch
 
A sötétség oldalai (MX-1065)
Kai Meyer

Furia Faerfax egyre mélyebbre hatol a könyvek mágikus útvesztőjében. A réges-régi könyvtárak és a fantasztikus történetek birodalma fölött három kegyetlen és zsarnok család uralkodik. Egy titkos, ősi helyről, a Szentélyből próbálják irányítani a könyvmágusok és könyvönkívüliek történetét. Viszont Furia és elszánt barátai ellenállást tanúsítanak. Azért, hogy a világukat megszabadítsák elnyomóiktól, elindulnak, hogy a veszélyek ellenére a rejtett menedékhelyeken keresztülvágva megkeressék a hatalom központját. Ám amire egyikük sem számított: rábukkannak a könyvmágia legnagyobb titkára.

,,Csak úgy pezseg az ötletektől, kalandos figuráktól és képzeletbeli lényektől."
Amazon

,,A páratlan ötletáradat folytatódik! És újra remek történetet tár az olvasók elé.
A második kötet egységesen kapcsolódik minőségben az elsőhöz."
Goodreads

,,Kai Meyernek ismét sikerült az olvasót izgalmas utazásra vinnie a könyvmágia világán keresztül."
Studentisches Kulturmagazin

,,A sötétség oldalai lebilincsel végtelenül izgalmas cselekményével és fantasztikus kozmoszával, amelyet az író teremtett."
Münchner Merkur

,,Igazán lenyűgöző és fantasztikus kaland.
A varázslatos világ pedig szinte szó szerint beszippant."
Buchmarkt

,,Aki nem hisz a könyvek mágiájában, az még nem olvasta ezt a könyvet."
Literatur Spiegel

Fordította: Hajdúné Vörös Eszter
Borító: füles, kartonált
Oldalszám: 432
ISBN: 9789632619705
Sorozatnév: Dream válogatás
Ár: 3 299,- Ft
Kedvezményes ár: 2 705,- Ft

Modern és innovatív szótárak: naprakész szókinccsel. Elsősorban magyar anyanyelvű felhasználóknak.

Válogassatok az érettségire és nyelvvizsgára felkészítő köteteink közül! Számos kiadványt találhattok, melyek segítségetekre lesznek a gyakorlásban, a tudásotok elmélyítésében.

Útiszótáraink hasznos útitársai lehetnek a világ bármely országában. Az útikönyvek leírásaival előre megtervezheti a kirándulások útvonalait, illetve a városnézést.

Kellemes és hasznos elfoglaltságot kínálnak a külföldön már nagy sikert aratott regények. Az olvasás megszerettetésére, a szabadidő izgalmas eltöltésére kínáljuk sorozatunkat.

Kreatív, kézügyességet fejlesztő hobbikönyvek széles választékát kínáljuk. Lelje örömét egy-egy vidám figura, ékszer vagy kép létrehozásában!

Naptáraink megkönnyítik az iskolai adminisztrációt, illetve átláthatóvá teszik mindennapi teendőit.

A GOP-2.2.1-09/1-2009-0361 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben

A DAOP-1.1.1/E-10-2010-0090 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben