2020. július 07.
Magyar English Deutsch
 
Vigyázz, Holly Chase! (MX- 1056)
Cynthia Hand

A tizenhét éves Holly Chase nem egy tipikus jó kislány, sőt önző és gátlástalan. Csak az lebeg a szeme előtt, hogy híres legyen. Még arra is képes volt, hogy édesanyja halálakor lőjön egy szelfit a sír mellett új napszemüvegében, és kiposztolja Instagramra. Nincs tekintettel senkire, a barátait már rég elmarta maga mellől. Aztán történt valami, ami mindent megváltoztatott… Karácsony napján Holly az éjszaka közepén hangos zajra ébredt. Három szellem jött el hozzá, hogy megmutassák neki, milyen önző, elkényeztetett teremtés lett belőle. Megpróbálták rábeszélni, hogy változtasson életmódján. De Holly nem hallgatott rájuk. Aztán meghalt. Holly ezzel átkerült a szellemvilágba, ahol a múlt karácsonyainak szellemeként az a feladata, hogy minden évben megmentsen egy eltévelyedett lelket. Holly szó szerint halálosan unja a dolgot, mindaddig, amíg egy dögös, 17 éves srác lesz a kiszemeltje, aki a lányt régi önmagára emlékezteti. És bár tény, hogy meg akarja menteni végzetétől, tilos lenne közel kerülni a fiúhoz, pláne belekeveredni egy zavaros románcba vele. De hát hogyan is lehetne ellenállni a kísértésnek?
„A szerzőnő, Cynthia Hand regénye Dickens Karácsonyi énekét gondolja újra. Ezzel a történettel egyszerre hat az értelemre és az érzelmekre.”

Kirkus Reviews

 

 

„Nyers, érzelemdús és lebilincselő. A gyász kitűnő és gondolatébresztő feltérképezése.”

School Library Journal

 

„Csípős humora kiválóan alkalmas arra, hogy azok, akik kételkednek a karácsony szellemében, végre jobb belátásra térjenek.”

Bulletin of the Center for Children’s Books

 

„Egy életteli történet a síron túlról, mely egyszerre felkavaró, drámai és gondolatébresztő.”

ALA Booklist

 

„Ez a könyv frappáns, szellemes és elgondolkodtató történet az életről, a szerelemről, az új (és még annál is újabb) esély megragadásáról.”

Booklist

 

„Ez egy igazán reményteljes könyv Cynthia Hand tollából, amely erőt adhat mindenkinek, hiszen a hibáink ellenére is létezik megbocsátás.”

Publishers Weekly

Fordította: Komáromy Rudolf
Borító: füles, kartonált
Oldalszám: 384
ISBN: 9789632619378
Sorozatnév: Dream válogatás
Ár: 2 999,- Ft
Kedvezményes ár: 2 459,- Ft

Modern és innovatív szótárak: naprakész szókinccsel. Elsősorban magyar anyanyelvű felhasználóknak.

Válogassatok az érettségire és nyelvvizsgára felkészítő köteteink közül! Számos kiadványt találhattok, melyek segítségetekre lesznek a gyakorlásban, a tudásotok elmélyítésében.

Útiszótáraink hasznos útitársai lehetnek a világ bármely országában. Az útikönyvek leírásaival előre megtervezheti a kirándulások útvonalait, illetve a városnézést.

Kellemes és hasznos elfoglaltságot kínálnak a külföldön már nagy sikert aratott regények. Az olvasás megszerettetésére, a szabadidő izgalmas eltöltésére kínáljuk sorozatunkat.

Kreatív, kézügyességet fejlesztő hobbikönyvek széles választékát kínáljuk. Lelje örömét egy-egy vidám figura, ékszer vagy kép létrehozásában!

Naptáraink megkönnyítik az iskolai adminisztrációt, illetve átláthatóvá teszik mindennapi teendőit.

A GOP-2.2.1-09/1-2009-0361 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben

A DAOP-1.1.1/E-10-2010-0090 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben