2020. július 03.
Magyar English Deutsch
 
Szövetség – A szerelem ereje (MX-1058)
Anna Banks

A serubeli Sepora hercegnő és Theoria királya, Tarik között nagy nehézségek árán béke köttetett, mióta összefogtak a tomboló járvány, a csendes pestis ellen. Mivel egymás iránti érzelmeiket a politika és a hatalom kusza hálója szövi be, saját megbízható forrásaik segítségével kell megpróbálniuk közös nevezőre jutni. Azonban amikor árulók tesznek keresztbe a terveiknek, akiknek ráadásul nagy hatalmú szövetségeseik vannak, mindkét királyság jövője veszélybe kerül. Vajon sikerül időben megbizonyosodniuk arról, kiben is bízhatnak igazán – beleértve egymást is –, hogy megmentsék a királyságaikat, a szerelmüket, sőt az életüket?

„Az olvasók feszülten fogják lapozgatni a könyvet, hogy eljussanak a történet végéig, közben persze egy kis humor sem árt.”

BOOKLIST

 

„Akik olvasták az első részt, nem fognak csalódni. Középpontba kerül Sepora és Tarik kapcsolata, és az utolsó pillanatig izgulhatunk, hogy mi lesz velük. Szinte minden érzelmet megélnek, ami egy szerelmi kapcsolatban előfordulhat.”

AMAZON

 

„Anna Banks mesterien fonja egybe a hatalomért folyó harcokat a személyes drámákkal. Mindeközben villámgyorsan pörögnek az események.”

BARNES&NOBLE

 

„Újra és újra ámulatba ejt ez a világ, a szereplők és a történetszövés. Semmi kétség afelől, hogy Anna Banks kiváló író, és képes megnyitni könyveivel a fiatal olvasók képzeletét.”

GOODREADS

 

„A regény mozgatórugói a karakterek közötti kölcsönhatások. Éppen ok azok, akik életre keltik ezt a titokzatos és misztikus világot.”

LITTLE RED’S REVIEWS

Fordította: Stier Ágnes
Borító: füles, kartonált
Oldalszám: 320
ISBN: 9789632619651
Sorozatnév: Nemezis-sorozat
Ár: 2 999,- Ft
Kedvezményes ár: 2 459,- Ft

Modern és innovatív szótárak: naprakész szókinccsel. Elsősorban magyar anyanyelvű felhasználóknak.

Válogassatok az érettségire és nyelvvizsgára felkészítő köteteink közül! Számos kiadványt találhattok, melyek segítségetekre lesznek a gyakorlásban, a tudásotok elmélyítésében.

Útiszótáraink hasznos útitársai lehetnek a világ bármely országában. Az útikönyvek leírásaival előre megtervezheti a kirándulások útvonalait, illetve a városnézést.

Kellemes és hasznos elfoglaltságot kínálnak a külföldön már nagy sikert aratott regények. Az olvasás megszerettetésére, a szabadidő izgalmas eltöltésére kínáljuk sorozatunkat.

Kreatív, kézügyességet fejlesztő hobbikönyvek széles választékát kínáljuk. Lelje örömét egy-egy vidám figura, ékszer vagy kép létrehozásában!

Naptáraink megkönnyítik az iskolai adminisztrációt, illetve átláthatóvá teszik mindennapi teendőit.

A GOP-2.2.1-09/1-2009-0361 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben

A DAOP-1.1.1/E-10-2010-0090 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben