
Dr. Fritz Kerndter (szerk.), Dr. Mike Hadoke (szerk.), P. Márkus Katalin (szerk.)
- összesen mintegy 2500 aktuális szakkifejezés, kb. 3000 fordítással irányonként
- szakterületek: általános gasztronómia, elkészítési módok és főzési fortélyok, hozzávalók, fűszerek, gyümölcs- és zöldségfajták, ételek és italok stb.
- függelék: angol és magyar étlapok és receptek fordítással, országismereti információk, hasznos címek a vendéglátóipar és gasztronómia területéről
- a szakszótár különösen ajánlott vendéglátóiparban dolgozók, vendéglátóipari képzésben részt vevő diákok és oktatók, munkavállalók, fordítók, újságírók és turisták részére, illetve mindenkinek, aki munkája során szembesül a gasztronómiai szaknyelv okozta problémákkal.
Borító: puhafedeles
ISBN: 9789637460586
Ár: | 2 990,- Ft | ||
Kedvezményes ár: | 2 542,- Ft |