2019. február 22.
Magyar English Deutsch
 
Zsákbamacska (Mont Blanc válogatás) (MX-3034)

„Mi nem árulunk zsákbamacskát! Vagy mégis?" :)

Szeretné meglepni valamelyik regényrajongó ismerősét vagy rokonát egy könyvvel, de nem tudja, melyik is lenne számára a legmegfelelőbb? Vagy magát lepné egy remek olvasmánnyal, de nem tudja eldönteni, melyik is legyen az?

Segítünk! Megkönnyítjük Önnek a választást a Mont Blanc válogatásból!

Itt a ZSÁKBAMACSKA!

Ha a bőség zavarában nem tud választani a kötetek közül, vagy inkább a sorsra bízná a következő nagyszerű olvasmányát, akkor ezt a lehetőséget Önnek találtuk ki! Mindössze ezt a Zsákbamacskát kell kosárba tennie, megrendelni és mi véletlenszerűen elküldjük Önnek a Mont Blanc válogatás egyik remek kötetét!

Bármelyik könyvet is kapja, biztos lehet benne, hogy egy csodálatos olvasmánnyal lesz gazdagabb Ön, vagy a megajándékozott ismerőse, rokona. Próbálja ki! Tegye a kosarába!

A Zsákbamacskába kiadónk eddig megjelent, legalább 2.999 Ft-os bolti árú regényei kerülnek bele véletlenszerűen!

A Zsákbamacska kötetekhez tartalmas szórakozást, jó olvasást kívánunk!

Ár: 1 828,- Ft
Kedvezményes ár: 1 499,- Ft

Válogassatok az érettségire és nyelvvizsgára felkészítő köteteink közül! Számos kiadványt találhattok, melyek segítségetekre lesznek a gyakorlásban, a tudásotok elmélyítésében.

Modern és innovatív szótárak: naprakész szókinccsel. Elsősorban magyar anyanyelvű felhasználóknak.

Útiszótáraink hasznos útitársai lehetnek a világ bármely országában. Az útikönyvek leírásaival előre megtervezheti a kirándulások útvonalait, illetve a városnézést.

Kellemes és hasznos elfoglaltságot kínálnak a külföldön már nagy sikert aratott regények. Az olvasás megszerettetésére, a szabadidő izgalmas eltöltésére kínáljuk sorozatunkat.

Kreatív, kézügyességet fejlesztő hobbikönyvek széles választékát kínáljuk. Lelje örömét egy-egy vidám figura, ékszer vagy kép létrehozásában!

Naptáraink megkönnyítik az iskolai adminisztrációt, illetve átláthatóvá teszik mindennapi teendőit.

A GOP-2.2.1-09/1-2009-0361 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben

A DAOP-1.1.1/E-10-2010-0090 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben