2020. július 03.
Magyar English Deutsch
 
Az Ékkő (MX-985)
Amy Ewing

Képzelj el egy olyan világot, amelyben már születésed pillanatában eleve el van rendelve a sorsod! Ha szerencsés vagy, az Ékkőbe születsz, ahol királyok és hercegek élnek hatalmas fényűzésben. Ha nem vagy a sors kegyeltje, a Lápon, a legszegényebb negyedben tengetheted a mindennapjaidat. És bár van kiút a nyomorból, de nagy áldozatokkal jár. Violet Lasting a Lápon született és nevelkedett. Egy nap kiderül, hogy genetikailag alkalmas rá, hogy kihordja a királyi család utódját, így esélye nyílik az új életre. A Tó Hercegnője aukción vásárolja meg őt azért, hogy Violet hozza világra leendő gyermekét. A lány ezzel belecsöppen az Ékkő világába, de hamarosan meg kell tapasztalnia a csillogó felszín alatt rejtőző sötét igazságot: az irigység, a kegyetlenség és az intrika a mindennapok része. Mikor azonban egy tiltott szerelem mindent megváltoztat, Violet belekapaszkodik a jobb élet reményébe. A szerelméért viszont kockáztatnia kell, és vállalnia a veszélyt, mely nagyobb árat kíván tőle, mint eddig bármi.

Ajánlók:

„Az Ékkő provokatív cselekményével és elragadó szereplőivel arra ösztönzi az olvasót, hogy az utolsó, megdöbbentő fordulatig egyetlen percre se tegye le a könyvet.”
Goodreads

„Várakozással teli feszültséget teremt, ahogyan Violet lassan felfedezi saját képességeit, és használni kezdi a mágiát. Ebben a könyvben a varázslat mozgatja az eseményeket. ”
School Library Journal

„Gyönyörű paloták, hatalmas fényűzés, csodálatos ruhák, finom ételek. Egy irigylésre méltó környezet. Ám ahogyan a könyv feltárja ennek a világnak az árnyoldalait, egyre inkább ráébred az olvasó, hogy itt a gazdagság semmit sem ér.”
Publishers Weekly

„Íme, itt van a tökéletes könyv receptje: szerelem, fondorlat, hatalom és persze váratlan események. Mindez olyan karakterekkel, akik mély benyomást tesznek rád.”
Kirkus Reviews

„Kiválóan felépített világ és lenyűgöző leírások. Violet nagyon szerethető lány, így az olvasó minden pillanatban izgul, mi történik vele.”
Booklist

Fordította: Szűr-Szabó Katalin
Borító: keménytábla, védőborító
Oldalszám: 368
ISBN: 9789632617190
Sorozatnév: Dream válogatás
Ár: 2 999,- Ft
Kedvezményes ár: 2 459,- Ft

Modern és innovatív szótárak: naprakész szókinccsel. Elsősorban magyar anyanyelvű felhasználóknak.

Válogassatok az érettségire és nyelvvizsgára felkészítő köteteink közül! Számos kiadványt találhattok, melyek segítségetekre lesznek a gyakorlásban, a tudásotok elmélyítésében.

Útiszótáraink hasznos útitársai lehetnek a világ bármely országában. Az útikönyvek leírásaival előre megtervezheti a kirándulások útvonalait, illetve a városnézést.

Kellemes és hasznos elfoglaltságot kínálnak a külföldön már nagy sikert aratott regények. Az olvasás megszerettetésére, a szabadidő izgalmas eltöltésére kínáljuk sorozatunkat.

Kreatív, kézügyességet fejlesztő hobbikönyvek széles választékát kínáljuk. Lelje örömét egy-egy vidám figura, ékszer vagy kép létrehozásában!

Naptáraink megkönnyítik az iskolai adminisztrációt, illetve átláthatóvá teszik mindennapi teendőit.

A GOP-2.2.1-09/1-2009-0361 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben

A DAOP-1.1.1/E-10-2010-0090 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben