2020. július 03.
Magyar English Deutsch
 
Nagyon logikátlan barátság (MX-1042)
John Corey Whaley

A 16 éves Solomon agorafóbiától szenved, ami jelent némi nehézséget a hétköznapokban… Három éve nem lépett ki a házból. A családja mindenben támogatja, online folytatja tanulmányait, de nem érzi úgy, hogy a szociális életből bármi is hiányozna neki. Azonban tudja, hogy nem élhet így örökké. Egyszer csak az életvidám, oltalmazó és nyílt Lisa Praytor megjelenik, és a barátja akar lenni. Biztos benne, hogy tudna segíteni Solomonnak abban, hogy kimerészkedjen a négy fal közül. Abban is biztos, hogy ez a tapasztalat neki is segíteni fog abban, hogy megírja a lehető legtökéletesebb felvételi esszét a fősulira, amivel biztosan megkapná a pszichológiai program ösztöndíját. Eltökélve, hogy „megjavítja” Solomont, Lisa belép a világába, együtt elbűvölő barátjával, Clarkkal, és nem olyan sokkal később már egy váratlan, szoros kötelék alakul ki hármuk között. Azonban amint Lisa egyre többet tud meg Solról, valamint kapcsolatáról Clarkkal, elkezdenek lebomlani a falak, melyeket maguk közé építettek, a barátságuk pedig veszélybe kerül.

Ajánlók:

„A váltakozó nézőpontok – hol Sol, hol Lisa mesél – az egész történetet meleg, szellemes, hiteles olvasmánnyá teszik. Az olvasó minden bizonnyal imádni fogja ezeket a káprázatos, csodásan bolondos és törékeny szereplőket.”
Kirkus Reviews

„A Printz-díjas John Whaley egy kemény és elgondolkoztató témát választott, amelyet nézőpontjával, szellemességével és megnyerő, törékeny szereplőkkel tett csodássá.”
Publishers Weekly

„Egy reményteli és szívszorító történet. Whaley remek érzékkel ragadja meg Solomon hétköznapjait. Elbeszélései a betegségéről fájdalmasan élethűek…”
Goodreads

„Ami különösen becsülendő és bölcs a történetben, hogy minden karakternek megvannak a jó és rossz tulajdonságai, és ezek összefonódásából alakul a történet. Olyan fontos témák bontakoznak ki, mint barátság, a rossz döntések és a megbocsátás.”
Amazon

 

Tudj meg többet a könyvről:
www.facebook.com/dreamvalogatas
www.johncoreywhaley.com
 

Fordította: Vince Judit Andrea
Borító: füles, kartonált
Oldalszám: 256
ISBN: 9789632617749
Sorozatnév: Dream válogatás
Ár: 2 999,- Ft
Kedvezményes ár: 2 459,- Ft

Modern és innovatív szótárak: naprakész szókinccsel. Elsősorban magyar anyanyelvű felhasználóknak.

Válogassatok az érettségire és nyelvvizsgára felkészítő köteteink közül! Számos kiadványt találhattok, melyek segítségetekre lesznek a gyakorlásban, a tudásotok elmélyítésében.

Útiszótáraink hasznos útitársai lehetnek a világ bármely országában. Az útikönyvek leírásaival előre megtervezheti a kirándulások útvonalait, illetve a városnézést.

Kellemes és hasznos elfoglaltságot kínálnak a külföldön már nagy sikert aratott regények. Az olvasás megszerettetésére, a szabadidő izgalmas eltöltésére kínáljuk sorozatunkat.

Kreatív, kézügyességet fejlesztő hobbikönyvek széles választékát kínáljuk. Lelje örömét egy-egy vidám figura, ékszer vagy kép létrehozásában!

Naptáraink megkönnyítik az iskolai adminisztrációt, illetve átláthatóvá teszik mindennapi teendőit.

A GOP-2.2.1-09/1-2009-0361 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben

A DAOP-1.1.1/E-10-2010-0090 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben