2020. január 22.
Magyar English Deutsch
 
A fehér rózsa (MX-1033)
Amy Ewing

Violet Lasting rabságban és elnyomásban él a Tó Hercegnőjének palotájában, míg fény nem derül viszonyára Ashsel, a királyi hölgyek kísérőjével. A szerelmeseknek így menekülniük kell. Egy pillanatra sem érezhetik magukat biztonságban, hiszen nem tudhatják, ki barát, ki ellenség. Útjuk során azonban egyre világosabbá válik, hogy az Ékko zsarnoksága egy felkelés felé sodorja a Magányos várost. Rá kell bízniuk magukat a Fekete Kulcsra, egy titkos társaságra, amelynek eltökélt célja a királyi családok uralmának megdöntése. Ash, Violet és legjobb barátnője, Raven mindentől távol, egy erdei tanyán, a Fehér Rózsában találnak menedékre. Itt él Sil, aki régen maga is az Ékko rabja volt. Ő veszi pártfogásába a fiatalokat, és nemcsak arra döbbenti rá Violetet, hogy hatalmas erő birtokában van, hanem arról is meggyőzi, hogy az ő feladata lesz, hogy vezesse a lázadókat.

Ajánlók:

„Erő, bátorság és kitartás. Ebben rejlik Violet bája. A sorozat második részében olyan tudás birtokába kerül, amellyel még neki sem lesz könnyű megbirkóznia. Valóban élvezetes olvasmány.”
Goodreads

„Gyors tempójú, izgalmas, lebilincselő, és feszültséggel teli könyv. Violet ugyan kijut az Ékkobol, de ez csak a kezdet…”
Amazon

„Amy Ewing ismét sok meglepetést és váratlan fordulatot tartogat olvasóinak. Mindezt beágyazza egy merev társadalmi rendbe, melynek ellenpólusaként ott van a mágia felszabadító ereje.”
School Library Journal

 „A történet egy különleges, dekadens, matriarchális társadalomban játszódik. Az egész kifejezetten gondolatébresztő. A cselekménybonyolítás merész, a könyv gyorsan olvastatja magát.”
Voya

„Amy Ewing bátran elegyít több műfajt is: tökéletesen összeolvasztja a szerelmes regények báját, a kalandregények lüktető izgalmát és a dráma feszültségét.”
Kirkus Reviews

 

Fordította: Szűr-Szabó Katalin
Borító: füles, kartonált
Oldalszám: 304
ISBN: 9789632617688
Sorozatnév: Dream válogatás
Ár: 2 999,- Ft
Kedvezményes ár: 2 459,- Ft

Válogassatok az érettségire és nyelvvizsgára felkészítő köteteink közül! Számos kiadványt találhattok, melyek segítségetekre lesznek a gyakorlásban, a tudásotok elmélyítésében.

Modern és innovatív szótárak: naprakész szókinccsel. Elsősorban magyar anyanyelvű felhasználóknak.

Útiszótáraink hasznos útitársai lehetnek a világ bármely országában. Az útikönyvek leírásaival előre megtervezheti a kirándulások útvonalait, illetve a városnézést.

Kellemes és hasznos elfoglaltságot kínálnak a külföldön már nagy sikert aratott regények. Az olvasás megszerettetésére, a szabadidő izgalmas eltöltésére kínáljuk sorozatunkat.

Kreatív, kézügyességet fejlesztő hobbikönyvek széles választékát kínáljuk. Lelje örömét egy-egy vidám figura, ékszer vagy kép létrehozásában!

Naptáraink megkönnyítik az iskolai adminisztrációt, illetve átláthatóvá teszik mindennapi teendőit.

A GOP-2.2.1-09/1-2009-0361 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben

A DAOP-1.1.1/E-10-2010-0090 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben