2020. július 07.
Magyar English Deutsch
 
Triton (MX-959)
Anna Banks

Emma nemrég csöppent bele a szirének világába, amely nemcsak váratlan fordulatokat tartogat a számára, hanem szerelmet is. Galén, a tengeri herceg az első pillanattól kezdve rabul ejti. De amikor Emma végre megbékél vele, hogy különleges képessége a szirénekhez köti, egy titok újra megrengeti a világát: édesanyja egy réges-régen eltűnt hercegnő a Poszeidón-házból. Ez a tény megkérdőjelezi Emma egész eddigi életét. Félvérként az emberek különcnek és bogarasnak tartják, a szirének között pedig utálat tárgya. Ha ez még nem lenne elég gond, édesanyja feltűnése a szirének világában egymás ellen fordítja a két királyságot, Poszeidónt és Tritont. Vajon Emmának most mit kellene tennie? Eldöntheti, hogy teljesíti Galén kérését, és távol tartja magát a tengeri világ problémáitól. Vagy kockára tesz mindent, fölfedi kilétét és különleges tehetségét, hogy olyanok életét mentse meg, akiket nem is ismer. Vajon hátat fordít-e Emma eddigi szárazföldi életének, hogy a víz alatt tanyázó sziréneknek segítsen? Hová köti a szíve és a sorsa?

Ajánlók:

„Banks kiválóan ír, remekül ábrázolja a természetfölötti, tengermélyi világot. Különleges és titokzatos helyekre vezeti olvasóit, ahol más törvények és szokások uralkodnak, mint itt, az embervilágban.”
Booklist

„Emma története új fordulatot vesz. És noha pár kérdésre választ kapunk, helyükre újabbak kerülnek, amelyek letehetetlenné teszik a könyvet.”
Amazon

„Most még jobban megismerhetjük Emmát meg Galént, és tanúi lehetünk lassan kibontakozó szerelmüknek, így végleg szívünkbe lopják magukat.”
Goodreads

„Elbűvölő. Épp, mint a szirének éneke. Emmának nemcsak saját magával kell szembenéznie, hanem az új helyzettel is, hogy édesanyja sem az, akinek eddig hitte. Hihetetlen kalandot ígérő rész.”
Publishers Weekly

„Folytatódik a szirének lenyűgözően izgalmas története egy nagy adag romantikával fűszerezve és humoros elemekkel nyakon öntve. Szórakoztató regény azoknak, akik a sellőfantáziák hullámain szándékoznak lovagolni.”
Kirkus Reviews

Fordította: Komáromi Rudolf
Borító: keménytábla, védőborító
Oldalszám: 272
ISBN: 9789632616810
Sorozatnév: Dream válogatás
Ár: 2 999,- Ft
Kedvezményes ár: 2 459,- Ft

Modern és innovatív szótárak: naprakész szókinccsel. Elsősorban magyar anyanyelvű felhasználóknak.

Válogassatok az érettségire és nyelvvizsgára felkészítő köteteink közül! Számos kiadványt találhattok, melyek segítségetekre lesznek a gyakorlásban, a tudásotok elmélyítésében.

Útiszótáraink hasznos útitársai lehetnek a világ bármely országában. Az útikönyvek leírásaival előre megtervezheti a kirándulások útvonalait, illetve a városnézést.

Kellemes és hasznos elfoglaltságot kínálnak a külföldön már nagy sikert aratott regények. Az olvasás megszerettetésére, a szabadidő izgalmas eltöltésére kínáljuk sorozatunkat.

Kreatív, kézügyességet fejlesztő hobbikönyvek széles választékát kínáljuk. Lelje örömét egy-egy vidám figura, ékszer vagy kép létrehozásában!

Naptáraink megkönnyítik az iskolai adminisztrációt, illetve átláthatóvá teszik mindennapi teendőit.

A GOP-2.2.1-09/1-2009-0361 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben

A DAOP-1.1.1/E-10-2010-0090 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben