2020. július 03.
Magyar English Deutsch
 
Te vagy nekem a remény (MX-975)
Abbi Glines

Cage York egy jóképű baseballjátékos nagyravágyó tervekkel és reményekkel. Igazi vagány srác, aki imádja a nyüzsgő várost, a napfényt és a szép lányokat. Ám az álmai hamar szertefoszlanak. Egy ballépése miatt a hőn áhított karrier helyett Sea Breeze-től távol ragad egy farmon. Az izgalmas és pörgős hétköznapokat felváltja az egyhangúság. De Cage nem sokáig búslakodik, mert már odaérkezésekor felkelti az érdeklődését egy csinos barna lány.
Eva Brooks élete szinte mesébe illő volt. Mindig a kitűzött cél felé haladt, és el is érte azt. Szerelmével együtt tervezgették a jövőt. Ám egy nap levelet kap, melyben vőlegénye, Josh elbúcsúzik tőle… örökre.
A csalódott Cage és a megtört szívű Eva találkozása nem indul zökkenőmentesen. A lány, úgy tűnik, kezdetben utálja a fiút. Eva próbál bezárkózni, és megvédeni magát egy esetleges újabb csalódástól. De Cage nem adja fel, minden alkalmat megragad, hogy a lány közelében lehessen. És ahogy az idő halad, Eva is rájön, hogy mindketten új reményt adhatnak a másiknak. Végül az egymás iránt érzett szenvedély lassan minden kétségüket eloszlatja. De képesek lesznek végleg maguk mögött hagyni a múltat? És ami talán még fontosabb: le tudnak mondani terveikről, vágyaikról a szerelemért?

 

„Cage és Eva története izzóan különleges

románc, amiben nem fogsz csalódni.

Ha még nem kezdtél bele a Sea Breeze-sorozatba

– mégis mire vársz?”

Book Passion for Life

 

 

 

„A könyv bővelkedik forró jelenetekben.

A történet érzelmektől dús, romantikus

és szenvedélyes eseményekkel tarkított,

vegyítve kétségekkel, fájdalmakkal és

félelmekkel.”

Goodreads

 

 

 

„A Te vagy nekem a remény mindent

megadott nekem: valóságos, szerethető

karaktereket, nagyszerű történetet, egy

kevés szorongást, de sokkal több érzelmet,

összességében egy könnyen olvasható,

szórakoztató könyvet. Nem tudtam

letenni!

Te vagy nekem a levegő – tetszett,

Te vagy nekem a tűz – szerettem,

Te vagy nekem a remény – imádtam!”

TotallybookedBlog

 

 

 

„Abbi Glines most sem okoz csalódást.

A tőle megszokott stílusban nyűgözi le

az olvasókat. És Cage York egyszerűen

imádnivaló!”

Amazon

Fordította: Margitta Nóra
Borító: füles, kartonált
Oldalszám: 272
ISBN: 9789632617046
Sorozatnév: Dream válogatás
Ár: 2 999,- Ft
Kedvezményes ár: 2 459,- Ft

Modern és innovatív szótárak: naprakész szókinccsel. Elsősorban magyar anyanyelvű felhasználóknak.

Válogassatok az érettségire és nyelvvizsgára felkészítő köteteink közül! Számos kiadványt találhattok, melyek segítségetekre lesznek a gyakorlásban, a tudásotok elmélyítésében.

Útiszótáraink hasznos útitársai lehetnek a világ bármely országában. Az útikönyvek leírásaival előre megtervezheti a kirándulások útvonalait, illetve a városnézést.

Kellemes és hasznos elfoglaltságot kínálnak a külföldön már nagy sikert aratott regények. Az olvasás megszerettetésére, a szabadidő izgalmas eltöltésére kínáljuk sorozatunkat.

Kreatív, kézügyességet fejlesztő hobbikönyvek széles választékát kínáljuk. Lelje örömét egy-egy vidám figura, ékszer vagy kép létrehozásában!

Naptáraink megkönnyítik az iskolai adminisztrációt, illetve átláthatóvá teszik mindennapi teendőit.

A GOP-2.2.1-09/1-2009-0361 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben

A DAOP-1.1.1/E-10-2010-0090 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben