2020. július 09.
Magyar English Deutsch
 
Reboot - Lázadók hajnala (MX-953)
Amy Tintera

Wren Connolly különleges lány. Öt évvel ezelőtt újjászületett. Szó szerint. Százhetvennyolc perc telt el, míg visszatért az élők közé. Erősebb lett, gyorsabb, és képes volt meggyógyítani önmagát – de valami mégis megváltozott... Úgy tűnik, nem ő az egyetlen, aki legyőzte a halált. Harcossá képezték, így ő lett az egyik legveszélyesebb az újjáélesztettek között. Egy nap rábízzák egy újonc, Callum Huszonkettes kiképzését. A fiúnak túl lassúak a reflexei, állandóan kérdezősködik, és folyamatos jókedvével kiborítja Wrent. Ám ahogy egyre több időt töltenek együtt, a lányban rég elfelejtett érzések ébrednek, és Callum közelsége teljesen rabul ejti őt. Lassan kezd minden megváltozni. És miközben Wren megismeri a szerelmet, rádöbben, hogy az élet, amit eddig élt, hazugság.
Egy nap, amikor Callum nem hajlandó végrehajtani a kapott parancsot, Wren még egy utolsó lehetőséget kap arra, hogy rávegye az engedelmességre. Ha nem jár sikerrel, nemcsak a fiú kerül veszélybe, hanem őt is elpusztítják. A lánynak mindent kockára kell tennie, hogy megmentse Callumot. Ezzel elindul a küzdelem az életért és a szabadságért.

 

Ajánlók:

 

„Egy sodró lendületű és izgalmas történet. Nem is tudom, hogy igazán mitől állt el a lélegzetem: a nyaktörő iramtól vagy épp a szívhez szóló szerelmi száltól!”

Amazon

 

„Ebben a regényben egy kőkemény hősnő küzd az életéért, a szerelméért és a még megmaradt emberiességéért. Amy újszerűen ábrázol egy vakvágányra futott világot.”

Kirkus Reviews

 

„Csodálatos az alapötlet, melyet filmszerű részletességgel, finomkodás nélkül és némi egészséges romantikával megspékelve bont ki a szerző.”

Booklist

 

„Ravasz és nagyon érdekes történet, a sci-fi és paranormális műfajokban szokatlan fordulatokkal. Új megközelítésben ábrázol egy összeomlott társadalmat.”

Barnes and Noble

 

„A fantasztikus női szereplő arra ösztönzi az olvasót, hogy egy kicsit ő is keményebb legyen. Adott még egy fiú, aki annyira nem illik ide, hogy azon már csak nevetni lehet, a cselekmény pedig annyira szívszorítóan izgalmas, hogy az ember le sem teszi ezt a könyvet, amíg el nem olvasta!”

Rather Be Reading

Fordította: Ipacs Tibor
Borító: füles, kartonált
Oldalszám: 360
ISBN: 9789632616704
Sorozatnév: Dream válogatás
Ár: 2 999,- Ft
Kedvezményes ár: 2 459,- Ft

Modern és innovatív szótárak: naprakész szókinccsel. Elsősorban magyar anyanyelvű felhasználóknak.

Válogassatok az érettségire és nyelvvizsgára felkészítő köteteink közül! Számos kiadványt találhattok, melyek segítségetekre lesznek a gyakorlásban, a tudásotok elmélyítésében.

Útiszótáraink hasznos útitársai lehetnek a világ bármely országában. Az útikönyvek leírásaival előre megtervezheti a kirándulások útvonalait, illetve a városnézést.

Kellemes és hasznos elfoglaltságot kínálnak a külföldön már nagy sikert aratott regények. Az olvasás megszerettetésére, a szabadidő izgalmas eltöltésére kínáljuk sorozatunkat.

Kreatív, kézügyességet fejlesztő hobbikönyvek széles választékát kínáljuk. Lelje örömét egy-egy vidám figura, ékszer vagy kép létrehozásában!

Naptáraink megkönnyítik az iskolai adminisztrációt, illetve átláthatóvá teszik mindennapi teendőit.

A GOP-2.2.1-09/1-2009-0361 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben

A DAOP-1.1.1/E-10-2010-0090 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben