2020. szeptember 19.
Magyar English Deutsch
 
A tenger boszorkánya (MX-946)
Kendall Kulper

A tizenhat éves Avery Roe szeretne végre nagyanyja nyomdokaiba lépni, és elfoglalni az őt megillető helyet a Prince-sziget következő boszorkányaként. Arról álmodik, hogy talizmánokat készít, melyek mágiával megóvják a bálnavadászokat a tengeren, és megvédik a sziget lakóit. Ám az anyja a jó modor és az előkelőség unalmas világába kényszeríti, amivel megakadályozza, hogy kibontakozzon Averyben a szunnyadó varázserő. Az asszony mindent megtesz annak érdekében, hogy lányát távol tartsa nemcsak a mágiától, hanem saját nagyanyjától is. Egy napon Avery szörnyű álmot lát: valaki meg fogja ölni őt. Így egyre sürgetőbbé válik, hogy felszínre hozza varázserejét. De úgy tűnik, minden ellene dolgozik. A lány egy tetovált szigonyosfiúban, Tane-ben talál váratlan szövetségesre. A fiú saját mágiája révén megakadályozhatja Avery halálát. Felcsillan a remény, hogy az ifjú boszorkánylány elmenekülhet végzete elől, de mindezért olyan áldozatot kell hozniuk, amire egyáltalán nincsenek felkészülve.

Ajánlók:

„Akárcsak a gazdag, sötét és végtelen óceán, épp olyan élményt kínál ez a regény is. Tökéletes olvasmány, amely megbabonázza olvasóit, és elröpíti egy különleges világba.”
Barnes and Noble

„Kendall Kulper izgalmas könyvében az állhatatos Avery személyes, lírikus elbeszélésmódján keresztül feltárja a végzet, az áldozathozatal és a szabad akarat megrendítő témáit.”
Booklist

„Elsöprő románc a boszorkányról, aki előre látja saját halálát, és a fiúról, aki egyedüliként képes megváltoztatni a lány jövőjét.”
Goodreads

„Az írónő gyönyörűen és szeretettel ábrázolja egy fiatal és konok lány elszánt küzdelmét a természetfeletti és természeti erőkkel, valamint végigvezeti az első szerelem örömteli, ugyanakkor perzselően fájdalmas útján.”
Amazon

„Avery a választás és végzet közötti szakadék szélén egyensúlyoz. Kendall Kulper nagyívű bemutatkozó regénye egy lány küzdelméről szól, hogyan élje túl az első szerelem és a családi titkok viharait.”
New Jersey State Library

 

Fordította: Vince Judit Andrea
Borító: füles, kartonált
Oldalszám: 416
ISBN: 9789632616292
Sorozatnév: Dream válogatás
Ár: 2 999,- Ft
Kedvezményes ár: 2 459,- Ft

Modern és innovatív szótárak: naprakész szókinccsel. Elsősorban magyar anyanyelvű felhasználóknak.

Válogassatok az érettségire és nyelvvizsgára felkészítő köteteink közül! Számos kiadványt találhattok, melyek segítségetekre lesznek a gyakorlásban, a tudásotok elmélyítésében.

Útiszótáraink hasznos útitársai lehetnek a világ bármely országában. Az útikönyvek leírásaival előre megtervezheti a kirándulások útvonalait, illetve a városnézést.

Kellemes és hasznos elfoglaltságot kínálnak a külföldön már nagy sikert aratott regények. Az olvasás megszerettetésére, a szabadidő izgalmas eltöltésére kínáljuk sorozatunkat.

Kreatív, kézügyességet fejlesztő hobbikönyvek széles választékát kínáljuk. Lelje örömét egy-egy vidám figura, ékszer vagy kép létrehozásában!

Naptáraink megkönnyítik az iskolai adminisztrációt, illetve átláthatóvá teszik mindennapi teendőit.

A GOP-2.2.1-09/1-2009-0361 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben

A DAOP-1.1.1/E-10-2010-0090 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben