2020. május 31.
Magyar English Deutsch
 
A lány éjfélkor (MX-981)
Melissa Grey

New York városa alatt húzódik egy titkos világ. Itt élnek az aviánok, az ősi nép, akiknek testét toll borítja, és ereikben varázslat folyik. Rejtett városaikba még ember nem tette be a lábát. Egy kivétellel: a fiatal lány, Ekhó szökevény zsebtolvaj, és lopott kincsek eladásából tengeti itt az életét. Az aviánokon kívül nincsenek barátai, sem családja. Mikor egy ősi viszály fenyegeti az aviánok békés világát, Ekhó elhatározza, hogy bizonyítva hűségét, megkeresi a Tűzmadarat, mely a legenda szerint véget vethet a háborúnak. De nemcsak a lány hisz a különleges lény létezésében, hanem az ellenség, a sárkánypikkelyes drakharok is, akik szintén a madár nyomát kutatják. Ekhó mindent hátrahagyva elindul küldetésére, de nem sokáig marad egyedül, mert összetalálkozik Caiusszal, a smaragdzöld szemű és karizmatikus drakhar fiúval, akit látszólag saját népe üldöz. Caius egyre inkább elvarázsolja Ekhót, és a lány hirtelen azon kapja magát, hogy visszavonhatatlanul vonzódik hozzá. De Ekhónak fogalma sincs, kivel is áll szemben valójában…

Ajánlók:

„Ekhó egy bátor hősnő, akit izgalmas és szórakoztató karakterek kísérnek a küldetése során. És miközben a világ sorsa a tét, meg kell küzdenie saját kavargó érzelmeivel.”
School Library Journal

„Lenyűgöző, tiszta mágia és varázslat. Melissa fantasztikus világba repíti az olvasót, ahol minden lehetséges. Készülj fel a legváratlanabb fordulatokra!”
Kirkus Reviews

„Két titokzatos nép ősi küzdelme egy különleges lány szemszögéből. Dráma, kaland és izgalom egy kis humorral és romantikával fűszerezve.”
Amazon

„Ekhó kedves, megnyerő és összetett karakter. Egyesíti egy lázadó kívülálló makacsságát egy elkötelezett harcos erejével és kitartásával. Ugyanakkor végtelenül emberi és szerethető.”
Goodreads

„Csak úgy sziporkázik ez a könyv… Cassandra Clare rajongói és a Trónok harca nézői imádni fogják ezt a hihetetlen világot, olyan örökérvényű témákkal, mint család, erő, hűség és szerelem.”
Booklist

 

Fordította: Robin Edina
Borító: füles, kartonált
Oldalszám: 416
ISBN: 9789632617145
Sorozatnév: Dream válogatás
Ár: 2 999,- Ft
Kedvezményes ár: 2 459,- Ft

Válogassatok az érettségire és nyelvvizsgára felkészítő köteteink közül! Számos kiadványt találhattok, melyek segítségetekre lesznek a gyakorlásban, a tudásotok elmélyítésében.

Modern és innovatív szótárak: naprakész szókinccsel. Elsősorban magyar anyanyelvű felhasználóknak.

Útiszótáraink hasznos útitársai lehetnek a világ bármely országában. Az útikönyvek leírásaival előre megtervezheti a kirándulások útvonalait, illetve a városnézést.

Kellemes és hasznos elfoglaltságot kínálnak a külföldön már nagy sikert aratott regények. Az olvasás megszerettetésére, a szabadidő izgalmas eltöltésére kínáljuk sorozatunkat.

Kreatív, kézügyességet fejlesztő hobbikönyvek széles választékát kínáljuk. Lelje örömét egy-egy vidám figura, ékszer vagy kép létrehozásában!

Naptáraink megkönnyítik az iskolai adminisztrációt, illetve átláthatóvá teszik mindennapi teendőit.

A GOP-2.2.1-09/1-2009-0361 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben

A DAOP-1.1.1/E-10-2010-0090 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben