2021. január 19.
Magyar English Deutsch
 
1000 angol tesztkérdés (MX-103)
Dr. Dávid Katalin Zsuzsanna, Dr. David P. Curley

Gyűjteményünk húsz, egyenként 50 feleletválasztós tesztsort tartalmaz, amelyeknél négyféle megadott lehetőségből kell kiválasztani az egyetlen helyes megoldást. A tesztfeladatok a mindennapi élet szókincsét használva felölelik az angol nyelvtan legfontosabb jelenségeit és problémáit.
Gyakorláshoz, felkészüléshez ajánljuk a kötetet mindazoknak, akik az alapfokú ismereteket már megszerezték, és tovább kívánják fejleszteni tudásukat. Eredményesen használhatják mind az egynyelvű, mind a kétnyelvű írásbeli nyelvvizsgákra, az érettségi vizsgákra és a középiskolai tanulmányi versenyekre készülők. Mivel a kötet végén megtalálható a megoldókulcs, a könyv alkalmas egyéni felkészülésre is.

ISBN: 9789638621160
Oldalszám: 160
Méret: A/5
Ár: 1 280,- Ft
Kedvezményes ár: 1 152,- Ft

Modern és innovatív szótárak: naprakész szókinccsel. Elsősorban magyar anyanyelvű felhasználóknak.

Válogassatok az érettségire és nyelvvizsgára felkészítő köteteink közül! Számos kiadványt találhattok, melyek segítségetekre lesznek a gyakorlásban, a tudásotok elmélyítésében.

Útiszótáraink hasznos útitársai lehetnek a világ bármely országában. Az útikönyvek leírásaival előre megtervezheti a kirándulások útvonalait, illetve a városnézést.

Kellemes és hasznos elfoglaltságot kínálnak a külföldön már nagy sikert aratott regények. Az olvasás megszerettetésére, a szabadidő izgalmas eltöltésére kínáljuk sorozatunkat.

Kreatív, kézügyességet fejlesztő hobbikönyvek széles választékát kínáljuk. Lelje örömét egy-egy vidám figura, ékszer vagy kép létrehozásában!

Naptáraink megkönnyítik az iskolai adminisztrációt, illetve átláthatóvá teszik mindennapi teendőit.

A GOP-2.2.1-09/1-2009-0361 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben

A DAOP-1.1.1/E-10-2010-0090 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben