2020. május 31.
Magyar English Deutsch
 
A jóslat (MX-865)
Jamie McGuire

Ha valaki halottakkal álmodik, az bárki másnak egy nyugtalan éjszakát jelent, de nem Ninának, hisz számára ez figyelmeztetés. Épphogy túlélte az első csatát a Pokollal, újból keményen küzdenie kell, egyetemi hallgatóként is, és úgy is, mint gyakornok apja vállalatánál. Visszatérő rémálmai apja erőszakos haláláról mindennapossá válnak. Mivel Jared aggódik Nináért, visszalopja a Könyvet, hogy választ kapjon kérdéseire. Megkezdődik a harc az új ellenséggel szemben a régi barátok oldalán, és Jared legrosszabb rémálma látszik beigazolódni. Választás elé kerül: egyedül szálljon szembe a Pokollal, vagy kezdjen háborút a Mennyel. A döntést egy váratlan esemény még inkább megnehezíti. A regény A Sötétség és Fény angyalai-trilógia második kötete. Az első rész címe Az Őrző, a harmadiké Az Éden. Mindenképp olvasd el ezeket is!

Ajánlók:

„Nem túlzottan rajongok a szerelmi történetekért, de ez a könyv sokkal többet adott az akciójeleneteivel és a paranormális vonatkozásaival. Az írónő elevenen festi le a történetet.
Úgy éreztem, mintha én is ott lennék, a jelenet szereplőjeként nézném végig, ahogy a cselekmény kibontakozik, és nem csak egy regényt olvasnék.”
Amazon

„Imádom ezt a könyvet! Csodás, ahogy a szereplők szellemes, melegszívű és realisztikus párbeszédén át életre kel a történet.”
Barnes and Noble

„Véleményem szerint Jamie McGuire figyelemreméltó írónő a tehetségével és a jövendő könyvterveivel.”
TinaBook Reviews

„Mesés, tizen-huszonéveseknek szóló romantikus regény kis paranormális beütéssel. A szereplőket könnyen a szívünkbe fogadjuk. Odavagyok azért, ahogy Jared Ninát szereti: édes és odaadó!”
Goodreads

 

Fordította: Szűr-Szabó Katalin
Borító: keménytábla, védőborító
Oldalszám: 316
ISBN: 9789632614717
Sorozatnév: Dream válogatás
Ár: 2 999,- Ft
Kedvezményes ár: 2 459,- Ft

Válogassatok az érettségire és nyelvvizsgára felkészítő köteteink közül! Számos kiadványt találhattok, melyek segítségetekre lesznek a gyakorlásban, a tudásotok elmélyítésében.

Modern és innovatív szótárak: naprakész szókinccsel. Elsősorban magyar anyanyelvű felhasználóknak.

Útiszótáraink hasznos útitársai lehetnek a világ bármely országában. Az útikönyvek leírásaival előre megtervezheti a kirándulások útvonalait, illetve a városnézést.

Kellemes és hasznos elfoglaltságot kínálnak a külföldön már nagy sikert aratott regények. Az olvasás megszerettetésére, a szabadidő izgalmas eltöltésére kínáljuk sorozatunkat.

Kreatív, kézügyességet fejlesztő hobbikönyvek széles választékát kínáljuk. Lelje örömét egy-egy vidám figura, ékszer vagy kép létrehozásában!

Naptáraink megkönnyítik az iskolai adminisztrációt, illetve átláthatóvá teszik mindennapi teendőit.

A GOP-2.2.1-09/1-2009-0361 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben

A DAOP-1.1.1/E-10-2010-0090 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben