2020. július 07.
Magyar English Deutsch
 
Ha esélyt adnál (MX-868)
Abbi Glines

Féktelen szerelmi történet; gyógyír azoknak, akiknek a Ha az enyém lennél olvasása összetörte a szívét… Egyáltalán nem könnyű annyira magunkba bolondítani egy fiút, hogy megőrüljön a szerelemtől. Különösen akkor nehéz ez, ha az érintett fiú emberemlékezet óta az unokanővérünkbe szerelmes. Ami laza szórakozásnak tűnt, a csábítás játékává válik. Sawyer és Lana szándékai talán eltérőek, de ugyanolyan hévvel vonzódnak egymáshoz… Sawyer egy fájó szakításból próbál kilábalni. Három évig járt együtt Ashtonnal, gyerekkori szerelmével, akiről kiderült, hogy mindvégig Beau-t, Sawyer testvérét szerette. Lana Ashton unokatestvére, és azért érkezett, hogy együtt töltsék a nyarat, és nem utolsósorban meghódítsa Sawyert, akit gyerekkoruk óta szeret. Ha kíváncsi vagy Ashton és Beau románcára, olvasd el a sorozat első részét.

Ajánlók:

„Nem igazán vagyok oda a romantikus regényekért. De ez a könyv fantasztikus volt! Az a hihetetlen, hogy velem is épp ugyanez történt nemrég. Mindenképpen érdemes elolvasni bármennyiszer, soha nem lesz unalmas.”
Apple iBookstore

„Azt hittem, a Ha az enyém lennél felülmúlhatatlan. Tévedtem. A Ha esélyt adnál új dimenziókat nyit. Remélem, Abbi már megálmodta a folytatást…”
Amazon

„Sawyer és Lana együtt. Uhhh! Rendkívül izgalmas! Nem tudom, Abbi hogyan csinálja, de vannak olyan jelenetek, amelyek annyira fülledtek, hogy már-már azon gondolkodtam, hogy bedugom a fejem a fagyasztóba. Egyszerűen beindítja a képzeletet.”
Goodreads

„Nemcsak a szuper pasikba szerettem bele, de magába a történetbe is.”
Maryse’s Books Blog

„Ez a regény önfeledt szórakozás: egy csipetnyi szívfájdalom, kevéske mulatság, sok izgalom, és csupa-csupa szerelem.”
School Library Journal

Fordította: Bozai Ágota
Borító: füles, kartonált
Oldalszám: 300
ISBN: 9789632614748
Sorozatnév: Dream válogatás
Ár: 2 999,- Ft
Kedvezményes ár: 2 459,- Ft

Modern és innovatív szótárak: naprakész szókinccsel. Elsősorban magyar anyanyelvű felhasználóknak.

Válogassatok az érettségire és nyelvvizsgára felkészítő köteteink közül! Számos kiadványt találhattok, melyek segítségetekre lesznek a gyakorlásban, a tudásotok elmélyítésében.

Útiszótáraink hasznos útitársai lehetnek a világ bármely országában. Az útikönyvek leírásaival előre megtervezheti a kirándulások útvonalait, illetve a városnézést.

Kellemes és hasznos elfoglaltságot kínálnak a külföldön már nagy sikert aratott regények. Az olvasás megszerettetésére, a szabadidő izgalmas eltöltésére kínáljuk sorozatunkat.

Kreatív, kézügyességet fejlesztő hobbikönyvek széles választékát kínáljuk. Lelje örömét egy-egy vidám figura, ékszer vagy kép létrehozásában!

Naptáraink megkönnyítik az iskolai adminisztrációt, illetve átláthatóvá teszik mindennapi teendőit.

A GOP-2.2.1-09/1-2009-0361 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben

A DAOP-1.1.1/E-10-2010-0090 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben