2020. február 21.
Magyar English Deutsch
 
studio d A2 Testheft
Hannelore Pistorius, Nelli Pasemann

A tesztfüzet segítségével a tanulók ellenőrizhetik a Studio d tankönyv és a Sprachtraining használata során megszerzett tudásukat. A kötet minden tankönyvi leckéhez tartalmaz egy-egy tesztsort, valamint összefoglaló teszteket is, amelyekben három lecke anyagából kell számot adni. Minden feladatsor elkülönítve méri a szókincs, a nyelvtan, az íráskészség, az olvasott és a hallott szöveg értés területén szerzett ismereteket, így segítve az érettségi és nyelvvizsgákra való felkészülést is.

ISBN: 9783060200481
Oldalszám: 64
Méret: A4
Ár: 3 533,- Ft
Kedvezményes ár: 3 180,- Ft

Válogassatok az érettségire és nyelvvizsgára felkészítő köteteink közül! Számos kiadványt találhattok, melyek segítségetekre lesznek a gyakorlásban, a tudásotok elmélyítésében.

Modern és innovatív szótárak: naprakész szókinccsel. Elsősorban magyar anyanyelvű felhasználóknak.

Útiszótáraink hasznos útitársai lehetnek a világ bármely országában. Az útikönyvek leírásaival előre megtervezheti a kirándulások útvonalait, illetve a városnézést.

Kellemes és hasznos elfoglaltságot kínálnak a külföldön már nagy sikert aratott regények. Az olvasás megszerettetésére, a szabadidő izgalmas eltöltésére kínáljuk sorozatunkat.

Kreatív, kézügyességet fejlesztő hobbikönyvek széles választékát kínáljuk. Lelje örömét egy-egy vidám figura, ékszer vagy kép létrehozásában!

Naptáraink megkönnyítik az iskolai adminisztrációt, illetve átláthatóvá teszik mindennapi teendőit.

A GOP-2.2.1-09/1-2009-0361 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben

A DAOP-1.1.1/E-10-2010-0090 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben