2020. július 03.
Magyar English Deutsch
 
Angyali gonosz (MX-840)
Wendy Higgins

Anna Whitt gyerekkora óta fedezi fel és fejleszti különleges képességeit. Színek kavalkádjaként látja mások érzéseit, képes érzékelni szellemeket, és érzékszervei sokkal kifinomultabbak az átlagosnál. Tudja, hogy különleges, de ez a titok magányra ítéli. Az átlagos kamasz lányok hétköznapjait éli egészen addig, míg meg nem ismeri a szexi Kaidan Rowe-t. Nemcsak rájön, hogy nem ő az egyetlen különleges lény a földön, de szembesülnie kell a származásából fakadó ellentmondásokkal is. Anna egy démon és egy angyal gyermeke. Vonzza a bűn és a veszély, ám egy különleges belső erő az erény és jóság irányába tereli. Kitartóan hisz a jóban, de vajon meddig bír ellenállni a kísértésnek? Le tudja küzdeni az ellenállhatatlan vágyat a fiú iránt, aki soha nem lehet az övé? Nemet tud mondani a csábító élvezeteknek? Vajon mit választ, amikor szembe kell néznie végzetével: a szentek glóriáját vagy ördögszarvakat? A Sweet Evil trilógia első része.

Ajánlók:

„A könyv tele van intenzív pillanatokkal, a szereplők harca és az érzelmeik vihara tartja mozgásban a történetet.”
School Library Journal

„Letehetetlen könyv. Anna nemcsak a körülötte lévő világban tapasztalja meg a jó és a rossz harcát, hanem önmagában is. Ez teszi rendíthetetlen jellemmé.”
Goodreads

„Mindig lenyűgöz, mikor két szerelmes fiatalnak a hétköznapi akadályok mellett vad, démonikus erőkkel is szembe kell szállniuk, hogy egymáséi lehessenek. Ezért szeretem ezt a könyvet!”
Amazon

„Izgalmas angyalokról és démonokról is, nem csak vámpírokról olvasni. Már alig várom, hogy megjelenjen a folytatás.”
Children’s Literature

„Száz százalék fantázia és romantika. Egy elképzelhetetlen világba burkolja a valóságot.”
Voya

A könyvelőzetes videót is megnézheti:

Fordította: Béresi Csilla
Borító: füles, kartonált
Oldalszám: 440
ISBN: 9789632613475
Sorozatnév: Dream válogatás
Ár: 2 999,- Ft
Kedvezményes ár: 2 459,- Ft

Modern és innovatív szótárak: naprakész szókinccsel. Elsősorban magyar anyanyelvű felhasználóknak.

Válogassatok az érettségire és nyelvvizsgára felkészítő köteteink közül! Számos kiadványt találhattok, melyek segítségetekre lesznek a gyakorlásban, a tudásotok elmélyítésében.

Útiszótáraink hasznos útitársai lehetnek a világ bármely országában. Az útikönyvek leírásaival előre megtervezheti a kirándulások útvonalait, illetve a városnézést.

Kellemes és hasznos elfoglaltságot kínálnak a külföldön már nagy sikert aratott regények. Az olvasás megszerettetésére, a szabadidő izgalmas eltöltésére kínáljuk sorozatunkat.

Kreatív, kézügyességet fejlesztő hobbikönyvek széles választékát kínáljuk. Lelje örömét egy-egy vidám figura, ékszer vagy kép létrehozásában!

Naptáraink megkönnyítik az iskolai adminisztrációt, illetve átláthatóvá teszik mindennapi teendőit.

A GOP-2.2.1-09/1-2009-0361 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben

A DAOP-1.1.1/E-10-2010-0090 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben