2019. június 24.
Magyar English Deutsch
 
studio d A1 Super-DVD NEU (NAT 2012), Digitális kiegészítő tananyagok és tanári kézikönyv (MX-379)

Az átdolgozott és az új tantervi feltételeknek is megfelelő studio d A1 NEU könyvhöz készült DVD-n mindenki számára áttekinthető formában egyesítettük a tankönyv és munkafüzet tartalmát és a hozzá kapcsolódó kiegészítő anyagokat. A lemezen 80 interaktív feladat és animáció is található.
A studio d A1 NEU Super-DVD szerteágazóan használható a mindennapi tanítás során. Új ismeretek felvezetéséhez a tankönyv és munkafüzet oldalpárjai kivetíthetőek, a feladatok, illusztrációk önállóan is megjeleníthetőek. A tanári kézikönyv lapozható oldalai segítik az órára való felkészülést, a tesztfeladatok pedig a tanultak ellenőrzését teszik lehetővé. A DVD a feladatokhoz társítva tartalmazza a tankönyv és a tesztfeladatok teljes hang- és videóanyagát, így praktikus segítséget nyújt a feladatok használatához. A filmrészletek tovább segítik a nyelv és a kultúra megismerését, és hozzájárulnak annak több csatornán történő elsajátításához. Az egyes leckékhez animációk és interaktív feladatok társulnak, amelyek a szókincs és a nyelvtan gyakorlását és elmélyítését segítik elő, de a hallott szöveg értését segítő feladatok, párbeszédek is szerepelnek. A nyelvtani animációk az egyes nyelvi jelenségeket teszik szemléletessé, és ezáltal a tanuló számára érthetővé, megjegyezhetővé. Minden animációhoz a jelenséget begyakoroltató, elmélyítő nyelvtani feladat kapcsolódik. A kiadvány tartalmazza az Unterrichtsvorbereitung interaktiv programot is, melynek segítségével írhatnak óravázlatot, készíthetnek önállóan feladatot vagy szintezhetnek egy kész szöveget.
Minden iskola és pedagógus részére ingyenesen biztosítjuk a Super-DVD-t, amennyiben 15 db tankönyvcsomagot (Kurs- und Übungsbuch + Sprachtraining) rendelnek.
A "Letöltések" menüpont alatt letölthető fejezetek: A DVD használatának bemutatása, Interaktív mintafeladatok (önálló flashként), Interaktív mintaoldalak.

ISBN: 9789632611945
Ingyenes: 15 db tankönyvcsomag megrendelése esetén
Ár: 0,- Ft

Válogassatok az érettségire és nyelvvizsgára felkészítő köteteink közül! Számos kiadványt találhattok, melyek segítségetekre lesznek a gyakorlásban, a tudásotok elmélyítésében.

Modern és innovatív szótárak: naprakész szókinccsel. Elsősorban magyar anyanyelvű felhasználóknak.

Útiszótáraink hasznos útitársai lehetnek a világ bármely országában. Az útikönyvek leírásaival előre megtervezheti a kirándulások útvonalait, illetve a városnézést.

Kellemes és hasznos elfoglaltságot kínálnak a külföldön már nagy sikert aratott regények. Az olvasás megszerettetésére, a szabadidő izgalmas eltöltésére kínáljuk sorozatunkat.

Kreatív, kézügyességet fejlesztő hobbikönyvek széles választékát kínáljuk. Lelje örömét egy-egy vidám figura, ékszer vagy kép létrehozásában!

Naptáraink megkönnyítik az iskolai adminisztrációt, illetve átláthatóvá teszik mindennapi teendőit.

A GOP-2.2.1-09/1-2009-0361 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben

A DAOP-1.1.1/E-10-2010-0090 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben