2020. július 09.
Magyar English Deutsch
 
Ha az enyém lennél (MX-831)
Abbi Glines

„Volt Beau-ban valami rossz, ami vonzott. Mi ütött belém? Miért akartam annyira vétkezni?” Ashton kezd belefáradni, hogy folyton a jó kislányt kell adnia, alkalmazkodni szülei és barátja, Sawyer Vincent elvárásaihoz. A fiú maga is a tökéletesség élő szobra, a gimnázium bálványozott élsportolója, minden lány álma. Ám amikor elmegy nyaralni a családjával, Ashton szeme megakad udvarlója unokafivérén, Beau-n. Nála szexisebb srácot életében nem látott, és bár a fiú a kisváros rossz hírű fekete báránya, végzetesen vonzódik hozzá. Beau a testvéreként szereti Sawyert, ezért százszor is meggondolja, mielőtt nyitni merne a tabunak számító Ashton felé. Igyekszik távol tartani magát tőle, noha kölyökkora óta szereti. Amikor Ashton fel akarja eleveníteni a gyerekkori barátságot Sawyer távollétében, Beau tudja, hogy nemet kellene mondania. Egyikük sem szeretne fájdalmat okozni Sawyernek, ám minél inkább igyekeznek kerülni egymást, annál hevesebb lesz a vonzalmuk. Aminek egyre nehezebb ellenállni… Csábulj el a vonzás és árulás e forrón sistergő krónikájától!

Ajánlók:

„Bár klasszikus szerelmi történet, mégis meghaladja a szokásos kliséket. A vágy és tiltás közötti belső vívódást a beteljesülés fülledt jelenetei teszik pikánssá.”
School Library Journal

„Ki ne kedvelné a sármos rosszfiúkat! Éppen ez teszi olyan szívdöglesztően ellenállhatatlanná Beau Vincentet is. Ő és Ashton tökéletes pár, nem tudok betelni velük! Remélem, az írónő tovább szövi életük fonalát: olvashatunk az esküvőjükről, a gyerekeikről és így tovább. Minél több könyvet várok róluk!”
Amazon

„Abbi Glines egyszerűen döbbenetes! Ragyogó stílusú mű. Amikor kinyitom valamelyik könyvét, olyan, mintha egy értékes ajándékot bontanék ki. Hőseinek jellemében pontosan annyi rosszaság keveredik, amennyi még megengedhető és izgalmas. Nem kivétel e szabály alól a két szexi Vincent fiú sem! Abbi szereplői ugyanakkor hús-vér figurák, akiknek saját arcuk van. Soha nincs az az érzésem, hogy valamelyikkel már találkoztam egy másik sorozatban. A legjobb regény, amit valaha olvastam. Az ember azt kívánná, bár soha ne érne véget.”
Goodreads


A könyvelőzetes videót is megnézheti:

Fordította: Béresi Csilla
Borító: füles, kartonált
Oldalszám: 300
ISBN: 9789632613192
Sorozatnév: Dream válogatás
Ár: 2 999,- Ft
Kedvezményes ár: 2 459,- Ft

Modern és innovatív szótárak: naprakész szókinccsel. Elsősorban magyar anyanyelvű felhasználóknak.

Válogassatok az érettségire és nyelvvizsgára felkészítő köteteink közül! Számos kiadványt találhattok, melyek segítségetekre lesznek a gyakorlásban, a tudásotok elmélyítésében.

Útiszótáraink hasznos útitársai lehetnek a világ bármely országában. Az útikönyvek leírásaival előre megtervezheti a kirándulások útvonalait, illetve a városnézést.

Kellemes és hasznos elfoglaltságot kínálnak a külföldön már nagy sikert aratott regények. Az olvasás megszerettetésére, a szabadidő izgalmas eltöltésére kínáljuk sorozatunkat.

Kreatív, kézügyességet fejlesztő hobbikönyvek széles választékát kínáljuk. Lelje örömét egy-egy vidám figura, ékszer vagy kép létrehozásában!

Naptáraink megkönnyítik az iskolai adminisztrációt, illetve átláthatóvá teszik mindennapi teendőit.

A GOP-2.2.1-09/1-2009-0361 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben

A DAOP-1.1.1/E-10-2010-0090 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben