2020. szeptember 19.
Magyar English Deutsch
 
A sötétség városa (MX-825)
Elizabeth Richards

A Fekete Város lakóinak egy véres, brutális háború után kell újjáépíteniük a füstölgő romokat és saját életüket. A városon emberek és sötétfajzatok osztoznak, csak a Határfal választja el őket egymástól. Egy elszabadult vírus sokakat megfertőzött, még tovább súlyosbítva a helyzetet, és a sötétfajzatok új mutációit hozva létre. Bár a háborúnak vége, lüktet a feszültség, a Fal két oldalán élők ugrásra készen várják az újabb összecsapást. Ebben a kiélezett helyzetben Ashsel és Natalievel megtörténik az elképzelhetetlen: egymásba szeretnek. Natalie ember és egy tisztviselő lánya. Apját megölte egy Haragvó sötétfajzat, és a lány még nem tért magához az egész életét felforgató megrázkódtatásból. Hogyan lehetséges mindezek után, hogy beleszeretett Ashbe, ebbe a sötétfajzat félvér fiúba? Érzései felkavarják, minden szívdobbanása ellent mond annak, amiben addig hitt. Ez a féktelen szerelem választásra kényszeríti családja és Ash között. A fiú sem adja könnyen át magát érzéseinek, elvágyik a Határfal túloldalára, saját vérei közé. S bár hamar rájön, hogy Natalie a „vértársa”, meg kell küzdenie a külvilággal és önmagával. Szenvedélyes románc veszi kezdetét ebben a lepusztult, mégis lenyűgöző világban, amelynek hangulata szinte magába szippantja az olvasót. Letehetetlen könyv, semmiképpen ne hagyja ki! A Fekete Város krónikái című sorozat első része.

Ajánlók:

„Elizabeth Richards saját világot teremtett, fantasztikus előtörténettel, hihetetlen lényekkel és lehangoló, ám sivárságában is magával ragadó környezettel. Kötelező olvasmány ez a romantikus regények rajongóinak, de a negatív utópiák kedvelői sem tudják majd letenni. Vegye kézbe mindenki, aki jót akar olvasni! Ötcsillagos könyv!”
Katie’s Book Blogja

„Vérbeli Rómeó és Júlia történet, a haraggal és szorongásokkal teli fordulatos cselekmény azonban ugyanolyan markáns, mint a romantikus szál. A városi fantasy és a tiltott szerelmek kedvelőinek ajánljuk.”
USA Today

„Szerettem ezt a könyvet, nem lehet eléggé dicsérni. Egyenesen kihagyhatatlan! Fordulatos, izgalmas történet. A szereplők hihetetlen karakterek! Alig várom a folytatását!”
Amazon 

Fordította: Béresi Csilla
Borító: füles, kartonált
Oldalszám: 392
ISBN: 9789632612959
Sorozatnév: Dream válogatás
Ár: 2 999,- Ft
Kedvezményes ár: 2 459,- Ft

Modern és innovatív szótárak: naprakész szókinccsel. Elsősorban magyar anyanyelvű felhasználóknak.

Válogassatok az érettségire és nyelvvizsgára felkészítő köteteink közül! Számos kiadványt találhattok, melyek segítségetekre lesznek a gyakorlásban, a tudásotok elmélyítésében.

Útiszótáraink hasznos útitársai lehetnek a világ bármely országában. Az útikönyvek leírásaival előre megtervezheti a kirándulások útvonalait, illetve a városnézést.

Kellemes és hasznos elfoglaltságot kínálnak a külföldön már nagy sikert aratott regények. Az olvasás megszerettetésére, a szabadidő izgalmas eltöltésére kínáljuk sorozatunkat.

Kreatív, kézügyességet fejlesztő hobbikönyvek széles választékát kínáljuk. Lelje örömét egy-egy vidám figura, ékszer vagy kép létrehozásában!

Naptáraink megkönnyítik az iskolai adminisztrációt, illetve átláthatóvá teszik mindennapi teendőit.

A GOP-2.2.1-09/1-2009-0361 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben

A DAOP-1.1.1/E-10-2010-0090 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben