2020. szeptember 19.
Magyar English Deutsch
 
Angyalvágy (MX-802)
Cynthia Hand

Az utóbbi évek több meglepetéssel szolgáltak, mint amire az angyalvérű Clara Gardner valaha is számított. Ám azt az első szerelem szédítő szárnyalása, és egy szeretett személy elvesztésének gyötrő fájdalma közepette sem tagadhatja, hogy a végzet kivételes életet szánt neki. Miután kiderítette, hogy milyen különleges szerepet játszik a többi angyalvérű között, eltökélte magát, hogy megóvja Tucker Averyt a gonosz erőtől, amely őt magát követi. Megvédi még akkor is, ha ennek érdekében mindkettejük szívét össze kell törnie. A város elhagyása tűnt a legjobb megoldásnak, tehát visszatért Kaliforniába – akárcsak Christian Prescott, az ellenállhatatlan vonzerejű fiú abból a látomásból, amely egész kalandozását elindította. Amíg Clara igyekszik helytállni egy számára ijesztően új világban, fölfedezi, hogy a bukott angyal, aki megtámadta őt, most minden lépését figyeli. És nem is egyedül. Fenyegetően közeledik a fekete szárnyúak elleni harc. Clara tudja, hogy végül teljesítenie kell küldetését. Az pedig áldozatokkal és árulásokkal jár. Az Angyalsors trilógia hihetetlenül izgalmas záróakkordjában Clarának döntenie kell saját sorsáról egyszer és mindenkorra. Ha még nem olvasta a nagy sikerű trilógia előző részeit, kezdje az Angyalsors című kötettel.

Ajánlók:

„Lebilincselő, romantikus mese alaposan kidolgozott háttértörténettel. A könyv magával ragadóan idézi föl a hitregék angyalvilágát...”
Publishers Weekly

„A szívembe zártam a könyvet. Nem bírtam félbehagyni, két napon át odaadóan csüngtem rajta. Magasba röpített és mélybe rántott, méghozzá olyan tökéletes ütemezésben, hogy most sem tudok betelni vele. Aki olvasta az előző köteteket, ezt kifejezetten imádni fogja.”
Amazon

„Úgy látszik, Claránál semmi sem megy egyszerűen. A legjobb barátnője, Angela, valamint Christian társaságában kezdi meg tanulmányait a Stanford Egyetemen. A szíve nem akarta elengedni Tuckert, de búcsút mondott a fiúnak, és úgy határozott, hogy továbblép. Egy angyal élete azonban nem mindig zajlik simán. Ezzel egyidejűleg a mindinkább a maga útját járó Angela meghökkentő helyzettel szembesül. Hand írói őstehetség: párbeszéd, jellemábrázolás és cselekmény egyaránt könnyedén árad a tollából.”
Goodreads

 

Fordította: Komáromy Rudolf
Borító: keménytábla, védőborító
Oldalszám: 484
ISBN: 9789632613062
Sorozatnév: Dream válogatás
Ár: 3 499,- Ft
Kedvezményes ár: 2 869,- Ft

Modern és innovatív szótárak: naprakész szókinccsel. Elsősorban magyar anyanyelvű felhasználóknak.

Válogassatok az érettségire és nyelvvizsgára felkészítő köteteink közül! Számos kiadványt találhattok, melyek segítségetekre lesznek a gyakorlásban, a tudásotok elmélyítésében.

Útiszótáraink hasznos útitársai lehetnek a világ bármely országában. Az útikönyvek leírásaival előre megtervezheti a kirándulások útvonalait, illetve a városnézést.

Kellemes és hasznos elfoglaltságot kínálnak a külföldön már nagy sikert aratott regények. Az olvasás megszerettetésére, a szabadidő izgalmas eltöltésére kínáljuk sorozatunkat.

Kreatív, kézügyességet fejlesztő hobbikönyvek széles választékát kínáljuk. Lelje örömét egy-egy vidám figura, ékszer vagy kép létrehozásában!

Naptáraink megkönnyítik az iskolai adminisztrációt, illetve átláthatóvá teszik mindennapi teendőit.

A GOP-2.2.1-09/1-2009-0361 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben

A DAOP-1.1.1/E-10-2010-0090 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben