2020. szeptember 27.
Magyar English Deutsch
 

Szövegértési verseny megoldásai

Lezárult Szövegértési versenyünk utolsó fordulója, és ezúton is szeretnénk megköszönni, hogy ilyen sokan vettek részt a játékban.

A sorsolások már zajlanak, és a nyerteseket is hamarosan értesítjük, de addig is közzétesszük a helyes megoldásokat.

-Szövegértési verseny megoldások

Köszönjük, hogy velünk játszottak!

Üdvözlettel

Maxim Könyvkiadó
 

Létrehozás dátuma: 2015. július 15.
Utolsó módosítás: 2015. július 15.

Modern és innovatív szótárak: naprakész szókinccsel. Elsősorban magyar anyanyelvű felhasználóknak.

Válogassatok az érettségire és nyelvvizsgára felkészítő köteteink közül! Számos kiadványt találhattok, melyek segítségetekre lesznek a gyakorlásban, a tudásotok elmélyítésében.

Útiszótáraink hasznos útitársai lehetnek a világ bármely országában. Az útikönyvek leírásaival előre megtervezheti a kirándulások útvonalait, illetve a városnézést.

Kellemes és hasznos elfoglaltságot kínálnak a külföldön már nagy sikert aratott regények. Az olvasás megszerettetésére, a szabadidő izgalmas eltöltésére kínáljuk sorozatunkat.

Kreatív, kézügyességet fejlesztő hobbikönyvek széles választékát kínáljuk. Lelje örömét egy-egy vidám figura, ékszer vagy kép létrehozásában!

Naptáraink megkönnyítik az iskolai adminisztrációt, illetve átláthatóvá teszik mindennapi teendőit.

A GOP-2.2.1-09/1-2009-0361 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben

A DAOP-1.1.1/E-10-2010-0090 projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg. Bővebben